Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: (HeroUnique) Audzi A4 b6  (Skaityta 26037 kartus)

Neprisijungęs herounique

• Įrašai: 732
    • Žiūrėti profilį
Re: (HeroUnique) Audzi A4 b6
« Atsakymas #75: 2010 Vasario 10, 20:40:07 »
neprilakstysi cia lietuvoj vistiek :) dabar patruliai kabinasi prie kekvieno menkniekio , o kadangi mano masina daily car tai uztenka ;) beto pas mane 5 begiai  :/ truksta 6tojo , bet ka noriu pasakyt 100km/h laikai visad ramiai ir sanaudos minimalios  :H
Gerai kad 5 pavaros , nes pas mane 2.5 TDI tai atsibosta mieste junginet tas trumpas pavaras 6 mechanika  :(

na nezinau , bet vaziuojant tiesiaja taj 100km/h su 5 pavara ir jau apsukos iki 2 , tai primesk kaip vaziuoji 140km/h tai jai kaip smaugtum  :D , nes apsukos tik iki 5 pas dizelka
Pas mane irgi su 6 begiu vaziuojant 100 km/h kazkur apie 2 tkst. bet negerai vazineti dideliom apsukom  :) bet kartais duodu palakstyt savo masinukui , beja pas mane B6 kaip pas tave tik 2.5 TDI 132kw Q  ;)

sedanas ? kokiu problemu esi turejas ? su 2.5  :) , tai as ir nevazineju dideliom apsukom , tik kartais irgi palenktiniauju su kuom nors, ziuriu bmw daznai nagli pasitaiko :D o siaip tai 100km/h uztenka , kad nera daugiau kur ir lakstyti  :D