Citata iš: SENIS AUDI 2009 Spalio 09, 11:11:22 Citata iš: Žora 2009 Spalio 09, 11:09:50 Pas mane su garsu panasiai buvo, tik signa kitokia lt-5200, idiotiskai sumontuota buvo tai gavus dregmes durniuot pradejo. kaip issprendei problema?pas mane 6metai,bet pirmas kartas kai taip durnioja kas buvo netaip?davikliai ar pats signalkes blokas nevietoj imontuotas?Blokas imontuotas taip kad dregme laisvai gaudavo ir per liuti uzpyle ji, paprasciausiai pasikeiciau i nauja ir i kita vieta imontavau, nes tas senas gerai apkepes buvo. Tai signai buvo uzplauke kad kaukt pradedavo kai vaziuoji ir dar garsas kitoks 1 prie 1 kaip patruliu tai kai pro patrulius vaziavau kauk pradejo, gerai kad jiem juokinga pasirode. Pas mane papildomu davikliu nera
Citata iš: Žora 2009 Spalio 09, 11:09:50 Pas mane su garsu panasiai buvo, tik signa kitokia lt-5200, idiotiskai sumontuota buvo tai gavus dregmes durniuot pradejo. kaip issprendei problema?pas mane 6metai,bet pirmas kartas kai taip durnioja kas buvo netaip?davikliai ar pats signalkes blokas nevietoj imontuotas?
Pas mane su garsu panasiai buvo, tik signa kitokia lt-5200, idiotiskai sumontuota buvo tai gavus dregmes durniuot pradejo.
Pradėjo bastardo Elektros skyrius
Pradėjo kazkas666 Elektros skyrius
Pradėjo Eimiis Audi C4