Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Nerodo temperatūros spidometre?  (Skaityta 2171 kartus)

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
Nerodo temperatūros spidometre?
« Topic Start: 2007 Rugsėjo 21, 00:15:02 »
tai blin pats ta dalyka suprantu, nesuprantu kuriam gale beda jog man tiek rodo, kai isijungia, kas kaltas, skydelis ar daviklis???? kiek suprantu jei daviklis parejes butu tai nerodytu ishvis?? o 2.8 variklyje tox pat daviklis stovi ar jau ten kazkas naujau??

ne nuo to dawiklio parodymu gi isijungia.. jo parodymai tik atsispindi skydelyje.. kitas dacikas ijungia wentiliatoriu

pyp nesikeikiant, ne durnas ash, ash suprantu jog ventiliatoriaus ijungimui stovi atskiras daviklis, visiskai nesusijes su davikliu kuris duoda parodymus i skydeli.
tiesiog ieshkau kur gali buti beda kad man taip mazai temperaturos rodo, skydelyje ar daviklyje. ash sakau rodo, tai nereikskia jog jos ten nera daugiau negu rodo. o del 2.8 tai klausiu del to, jog pasitikrinti davikli noriu, tada bus bent aisq kur beda.. zinau kad man isijungia kaip ir priklauso laiku, tik nezinau kur beda, daviklyje ar skydelyje, nzn kuri dalis meluoja.