Sveiki,
Pas mane numirė spidometro ir pečiuko valdymo apšvietimas (visa kita spidometre veikia). Saugiklį tikrinau, nors atrodė geras, vistiek pakeičiau, bet nieko. Pabandymui įdėjom iš draugo mašinos spidometrą su veikiančiu apšvietimu, tačiau pas mane vistiek nedegė. Buvom pajungę kitą šviesų perjungimo mechanizmą, tai irgi nepadėjo. Skaičiau čia forume, tačiau pas dauguma buvo nudegę spidometre takeliai, o pas mane net kitas spidometras nešvietė, tai reiškia, kad kita bėda.
Gal kas galit padėti???
Auto Audi Coupe 2.0L, 90m.
Siandien su paprastu testeriu (panasus i atsuktuva su laiduku) bandziau ziureti ar junginejant sviesas, geltonoje fyskeje ateina pliusas. Tai va, kai ijungiu gabaritus, vienu laiduku i geltona fyske ateina pliusas, nes testeriukas uzsidega, kai isjungiu sviesas, testeriukas uzgesta. Dar vienu laiduku yra pastovus pliusas. Jei junginejant sviesas, pliusas ateina iki spidometro, tai speju, kad iki spidometro viskas gerai. Siaip buvom ideje veikianti spidometra nuo audi coupe 2.3 B4, taciau pas mane apsvietimas neveike vistiek. Ar gali buti, kad paprasciausiai netiko tas spidometras nuo 2.3 i mano 2.0 ir todel neveike apsvietimas??? Siaip visa kita spidometre veike (tolimuju sviesu lempute, posukiai ir t.t.).