Sveiki Turiu klausimuka, nu gal pora Neveikia "Prietaisu Skydelio" apsvietimas (tik apsvietimas), ispradziu nors leikrodis sviezdava dabar niekas, tikrinau saugiklus kaip ir visi sveiki nebent ju yra dar kur ne po kapotu, lemputes irgi neperdegusios ^^. Sako kad gali but apsvietimo ryskumo tas reguletorius pabirejas, tai buvau jy islupes sujungias siesiogai bet nieko, ne dumelio
. tai va, gal turit patarimu, arba gal galit kas pasakyti kurie ateinantys laidai i prietaisu skydeli yra apsvietimo, kadangi esu is tos jaunesnes kartos kuri rusiskai nieko nesupranta jai forume rasti manualai man pasirode labai jau tamsus. Audi 80 (B4) 1991m 1.9TDi
Aj ir dar prie topacio, vaziuojant dobetu keliu mirksi raudonas sauktukas, trumpekas ?
jei saugiklis ir reguliatorius tvarkingi, tai greiciausiai bus nudeges takelis, kad kitur beda abejoju... issiardyk skydeli ir ziurek platos takelius salia reguliatoriaus, tikrai rasi nudegusi, ir susitvarkysi,
o del raudono sauktuko, tai dasipilk stabdziu skyscio iki normos ir per duobes nebemirkses....