Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?




Autorius Tema: Lauko temperaturos itaka akumuliatoriui?  (Skaityta 1551 kartus)

Neprisijungęs ose

  • Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
Sveiki. Audi a6 c6 3.0tdi quattro manualas. Pradesiu nuo pradziu. Pernai ziema o gal velu rudeni kai nukrito temperatura iki 0 laipsniu(apytiksliai) pradejo issikrauti akumuliatorius. Orginalus stovejo tai daug galvos nesukiau, pakeiciau akumuliatoriu, pririsiau su kompu. Viskas puiku iki sios ziemos. Vos tik orai atsalo (as uk gyvenu tai pas mus veliau truputi), vel ryte netik kad neuzkuriu masinos, bet net atrakinti negaliu nes ant tiek numires akumuliatorius buna.
Praskanavau su obdeleven tai jokiu pasikartojanciu klaidu isskyrus galinio lango duzio sensorius ir stopas virsutinis ant dangcio. Kazkur tuo paciu metu pradejo durniuoti mmi, persikrauna, garsas dingsta ir t.t. Esme kad viskas prasidejo vos tik pirmas saltukaa nakty buvo, todel visas bedas sieju kazkaip su temperatura, bet niekaip neissrisu galu kaip tai gali butu susije, o gal tik nelemtas sutapimas? Su mmi tvarkausi dabar, bandau rasti kuris modulis sugedo.
« Paskutinį kartą keitė: 2019 Sausio 19, 18:03:01 sukūrė ose »

Neprisijungęs only AUDI

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15771
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
Bagazineja blokus ziurek, tiksliau vienas is ju pradeda durnioti atsalus, turetum sviesolaidzio trumpikli, labai greitai surastum kaltininka

Neprisijungęs ose

  • Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
Bagazineja blokus ziurek, tiksliau vienas is ju pradeda durnioti atsalus, turetum sviesolaidzio trumpikli, labai greitai surastum kaltininka
Trumpiklis uzsakytas, keliu dienu begyje ateis. Tada tiesiog islinkinti po viena bloka ur ziureti ar vis dar iskrauna?

Neprisijungęs only AUDI

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15771
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
Trumpiklis uzsakytas, keliu dienu begyje ateis. Tada tiesiog islinkinti po viena bloka ur ziureti ar vis dar iskrauna?

Taip (y) Tik nepamirsk ir maitinima atjungti :-)

Neprisijungęs ose

  • Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
Na va pagaliau atejo trumpiklis po antro uzsakymo, bandysiu atjungti stiprintuva pradzioje ir ziuresiu kas kaip  :-)

Neprisijungęs ose

  • Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
Atjungiau stiprintuva tai ziuresim kas vyksta

Neprisijungęs ose

  • Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
Taip (y) Tik nepamirsk ir maitinima atjungti :-)
o pauze nusipaudus turi buti po to kai islinkinau stiprintuva? Maniau priekines koloneles ne nuo stiprintuvo. O gal cia mmi komponento apsauga isijunge nes buvau ji atjunges?

Neprisijungęs only AUDI

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15771
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
o pauze nusipaudus turi buti po to kai islinkinau stiprintuva? Maniau priekines koloneles ne nuo stiprintuvo. O gal cia mmi komponento apsauga isijunge nes buvau ji atjunges?

Atjungus component apsauga neisijungia, neturi jokios itakos, koloneles nuo stiprintuvo.

Neprisijungęs ose

  • Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
Atjungus component apsauga neisijungia, neturi jokios itakos, koloneles nuo stiprintuvo.
nelabai suprantau. Sakai kad turetu vistiek groti? As praskanavau su obdelevn ir istryniau visas klaidas kurios buvo, lyg ir buvo component protection active, istryniau ir nebeatsirado.

Neprisijungęs only AUDI

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15771
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
nelabai suprantau. Sakai kad turetu vistiek groti? As praskanavau su obdelevn ir istryniau visas klaidas kurios buvo, lyg ir buvo component protection active, istryniau ir nebeatsirado.

Sakau , kad neturi groti jeigu ismeti stiprintuva. CP apsaugos uzrasas gali atsirasti kaip klaida, bet ji laisvai trinasi, nera aktyvi.Juk ne esme kas veikia , kas ne, kiek suprantu reikia surasti kas sodina akuma.

Neprisijungęs AuG3

  • Įrašai: 2908
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Vilnius
Čia matau ganėtinai ne retai pasitaiko žmonėms su C6, kad akumuliatorių iškraudinėja. Pas mane lygiai ta pati situacija, tik įtariu vieną iš valdymo blokų po vairu, nes prie stiklo saugiklių bloko dangetlis leidžią vandenį ko pasekoje viskas apsioksidavę. Antradienį tvarkys, seksim toliau situaciją. Dvi dienas pastovėtų - nebeužkurčiau.

Neprisijungęs only AUDI

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15771
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
Čia matau ganėtinai ne retai pasitaiko žmonėms su C6, kad akumuliatorių iškraudinėja. Pas mane lygiai ta pati situacija, tik įtariu vieną iš valdymo blokų po vairu, nes prie stiklo saugiklių bloko dangetlis leidžią vandenį ko pasekoje viskas apsioksidavę. Antradienį tvarkys, seksim toliau situaciją. Dvi dienas pastovėtų - nebeužkurčiau.


Kaip ne keista tas blokas galima sakyti niekada neskesta, tik saugai ir reles aplink ji, po to ant  dugno , o ten jau telefono blokas pilnai vandenyje.

Neprisijungęs AuG3

  • Įrašai: 2908
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Vilnius
Visko gali būt, nes pvz po kilimėliu dažnai šlapo. Tiek latakai buvo užsikišę, tie pro saugų dėžę. Akumuliatorius išsikrauna ir esp grybauja. Po to dar pasukus rsktelį iškart pradeda kurtis. Va tokie stebuklai.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk


Neprisijungęs AuG3

  • Įrašai: 2908
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Vilnius
Patikslinu. Rado audio stiprintuvą neišsijugiantį. Gerai mašinai pastovėjus stiprintuvas lieka šiltas. Reikia ieškoti kito. Klausimas: ar pakeitus stiprintuvą į tokį pat su tokiu pat kodu vis tiek cp nuiminėti reikia?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk


Neprisijungęs only AUDI

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15771
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
Patikslinu. Rado audio stiprintuvą neišsijugiantį. Gerai mašinai pastovėjus stiprintuvas lieka šiltas. Reikia ieškoti kito. Klausimas: ar pakeitus stiprintuvą į tokį pat su tokiu pat kodu vis tiek cp nuiminėti reikia?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk



Reikia

Neprisijungęs AuG3

  • Įrašai: 2908
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Vilnius
Reikia
Gerai, nuima CP, toliau tik prijungti fyškę ir viskas? Jokių rišimų?

Neprisijungęs only AUDI

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15771
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
Gerai, nuima CP, toliau tik prijungti fyškę ir viskas? Jokių rišimų?


Taip

Neprisijungęs AuG3

  • Įrašai: 2908
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Vilnius
nelabai suprantau. Sakai kad turetu vistiek groti? As praskanavau su obdelevn ir istryniau visas klaidas kurios buvo, lyg ir buvo component protection active, istryniau ir nebeatsirado.
Pavyko rasti kaltininką? Čia vienas facebook irgi pasikeitė stiprintuyvą, nes 6A iškraudinėjo, tačiau problema ta pati. Na bet BOSE stiprintuvas gerokai dar brangesnis nei įprastas.


 

Related Topics

  Antraštė / Pradėjo Atsakymai Paskutinis įrašas
10 Atsakymai
1580 Peržiūrėta
Paskutinis įrašas 2010 Balandžio 07, 00:35:58
sukūrė Andreus
2 Atsakymai
754 Peržiūrėta
Paskutinis įrašas 2010 Gruodžio 22, 20:17:33
sukūrė lialius
3 Atsakymai
419 Peržiūrėta
Paskutinis įrašas 2011 Balandžio 16, 11:15:33
sukūrė twinturbo