Sveiki, zodziu, net nznau, ar cia sukuria tema, ar ne cia. Esme tokia, kad pas mane streikuose centrinis, automobilis Audi 80 B4 Avant. Kadangi signalizacijos nera, tenka uzrakinet rakteliu, taciau centrinis ne visada suveikia, centrinis pas mane vakuminis. Tai vat, galvoju issilupti visa dabartini centrini, ir pakeisti ji nauju. Mastau apie paprasta, kur eina 4 varikliukai komplekte, laidai ir blokas, taciau kilo klausimas, ka daryt su bagazhine? ka padaryt kad bagazine irgi uzhsidarytu atsidarytu?

kitas klausimas butu kur galeciau nusipirkti centrinio uzrakto komplekta pigiausiai? Gal yra kur pirkti su pulteliu, kad nereiktu rakto kaisioti pastoviai, arba gal yra nusipirkti visa signalizacija su centriniu? Beja maciau kazkas is forumo yra is lenku berods siutesis signalizacija, beros apie 200lt mokejo, tai pultelis buvo kai ir originalus audi su issokanciu rakteliu. Tai tiek, noreciau jusu nuomoniu, patarimu ir panasiai. Dekoju, laukiu iformacijos. Beja, esu studentas, todel noriu viska isigyti kuo pigiau, kazkokios magiskos signalizacijos man nereik, kuo paprastesnes noriu. Installiuotis viska bandyciau pats.
![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)