Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi Active cruise control  (Skaityta 1920 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi Active cruise control
« Topic Start: 2013 Spalio 29, 21:11:46 »
Pas mane po avarijos plasmasiukas luzo, kuris laiko "aki", tai per ta plasmasiuka padrebejo akis ir nusimuse kalibracija, todel atsijunge viskas.
Lietuvoje distroniko reguliavimas apie 500lt, na stendas chytrai pagal literatura pagamintas, ne namu salygom tai reguliuotis, bent jau taip atrodo.

Sildomas dangtelis nusiima - i save patraukus uz krastu, nesunkiai tai darosi, pasiziurek ar akis nekliba, nes kitu atveju nedarys ir tau, o ir per centra turi stoveti (ko pas mane kazkodel nebuvo) tad teks man persideti teisingai ji nes atsisake reguliuoti, nors veike viskas puikiai :think:

Tad ir laukiu siuntos kada viska gausiu ir varysiu reguliuotis, nes nesveikai superinis privalumas, kai nera jo, labai pikta :-{

O akis labai jau tiksliai mato, tad jei tavo akis nors kiek zvaira, naturalu kad neteisingai masinas vaziujancias mato. Uztenka masinai tolėliau persirikiuoti autostradoje i gretima juosta, jau zino kad ne tavo juostoje. Taip kad akis tiksli, gal del to grybavo pas tave.