Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 neveikia klima  (Skaityta 3027 kartus)

Neprisijungęs D.J.Acid

• Įrašai: 194
    • Žiūrėti profilį
Audi A6 neveikia klima
« Topic Start: 2007 Birželio 01, 14:32:13 »
Sveiki,

Turiu tokia problema, kad neveikia kondicionierius Audi A6 98 m t.y. nesaldo. Nesenai uzpildziau sistema skysciu (truko 650 g), bet man kaip paaiskino, kad tai gali buti susije su elektrine dalimi, nes neisijungia kompresorius. Gal kas turite kokiu minciu kaip butu galima ispresti sia problema. ( saugikliai patikrinti, su jais viskas tvarkoje).
Is anksto dekoju.

Darius

Visų pirma protingiausia būtų parašyti koks miestas Tave konkrečiai domina, tada jau žmonės galės patarti kur  važiuoti. O su klima probelmų gali būti daug. Pirmiausia reikėtų patikrinti visus laidus, "fyškes", daviklius. Geriausia susirasti rimtą meistrą, kad padarytų diagnostiką.

Jaunėlis tikriausiai kalbėjo apie mane  :D Pas mane vis dar neveikia šaldymas.

Iš pradžių pasakė, kad kaltas žemo slėgio daviklis, jį pakeičiau ( dėvėtas 100lt  :[ ), bet situacija nepagerėjo. Tada radom klimoj klaidas, dėl indukcinio daviklio, jis yra prie kompresoriaus, galvojau gal tą pakeist reiktų, bet meistrai sakė tas gali ir nesuveikti. Tad pasiūlė bandyt perprogramuot  klimą ( apeit visus daviklius ), bet čia irgi rizika, už darbą užsiprašė 200lt, ir negarantuoja, kad pavyks. O geriausias variantas keisti kompresorių. Tad dabar laukiu atostogų ir reikės rimčiau tuo užsiimti.

P.S. dar patikrink patį klimos valdymą, gal jis sugedęs, pažystmui buvo "užsilenkę", tai pakeitė ir "čiki".

Žodžiu didelės kantrybės ir sėkmės.  ;)