Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a6 cd ,,changer,, bėdialės .  (Skaityta 1055 kartus)

Neprisijungęs markas2000

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį
Audi a6 cd ,,changer,, bėdialės .
« Topic Start: 2013 Sausio 16, 23:30:03 »
Sveiki forumieČiai ;
1) ...esu turintis ne per seniausia  audi a6  2007 , bardačioke  vadinamas cd ,,changer,, 6 Disc  kaip ir neveikia ....   jis įsijungti isijungia , idėjau diska itraukė sumirksėjo ejet ir Load  mygtukai ir uzgeso ( įšsijungė magas )  įjungiu jį- vėl tuoj  įsijungia jau disko ir neatiduoda ,ta prasme negroja jis ,  o ant ekrano mmi , meta,, cd not instaled ,, , kaškas tokio panašaus , tad jai aš suprantu gerai maga reikia pririšti , nes jis ar sugedes buvo ar pakeistas kitu nes fiške išvis nebuvo prie mago pajungta ( pats pajungiau )  o gal šeip kas kreivas rankas kišo kaškur ....... ar tas užrašas reikštu ,, cd not instaled ,,  kad ir programiškai  reikia įrašyti dar priedo programa idiegti , ar užtektu jį        ( changer ) tik pririšti ???
2) Buvau išėmias cd ,,changer,, kaip minėjau nes nebuvo įkišta fiškė ir gale dvi jungtis viena pajungta , o kitai net laido ir kaip nera , į ta lizda kur kišasi fiškė ( kurios fiškės pasmane nėra) turėtų kištis kištukas su dviems kojelėms , įdėsiu foto ,  gal kas žinote kas turėtų jungtis joje ( gal tai susija su pirmu mano klausimu ir padėtų išpresti problema esamą ) ????

3) ĮDOMIAI nuotraukoje ant lipduko schemutėje Test passed 1 žalias , o ant 2 punkto jau juodas , gal kas  minčių turite kokių ???

4) Ačiū ;
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 16, 23:56:49 sukūrė markas2000 »