Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 b7 nepučia oro i saloną. klima.sklendes  (Skaityta 1709 kartus)

Neprisijungęs Tadis_292

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, skubiai reikalinga susidūrusių su šia problema Jūsų pagalba.

Šiandien pasikeičiau originalią magnetolą audi concert didžiają, pas mane buvo originali kasetinė magnetola įdėta, tai keičiau rėmelį ir teko keisti klima, nes senoji buvo didesnė. Pakeitus klimą nebebučia oro į salona nei į langą, nei i priekį, nei į kojas, neatidaro nei vienos sklendės. Didinant klimoje vėjelio putimo dydį varikliukas dirba smarkiai ir visa panelė šyla, bet oras i automobilio salona nepatenka nei pro viena anga. Klima iš angliško automobilio tų pačių metų.

Būtų klausimai tokie:
1. čia problema klimoje, ar meistras kažko nepajungė. Sakė patikrins pirmadienį. Bet man reikia ryt važiuoti, ir dar jei lys, tai užrasosiu visas.
2. Ar sugedo sklendžių atidarymo varikliukas, bet aš manau kad prie kiekvienos sklendės yra po motoriuka. Ar blogai manau?

Padėkit sugalvoti kame čia reikalas? su senaja klima viskas veikė kuo puikiausiai.