Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?
Meguiars

Autorius Tema: audi a4 b7 mfsw ir cruise control pajungimas  (Skaityta 637 kartus)

Neprisijungęs ginculiz

  • Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Kaunas
audi a4 b7 mfsw ir cruise control pajungimas
« Topic Start: 2018 Balandžio 09, 19:04:10 »
Sveiki,gal kas pagelbes ir buvo su tuo susidures,esme tokia pas svogeri nebuvo nei autopiloto nei multi vairo,viska sudejom nuo audi a4 kuri turi sias opcijas,keitem vairo moduli,pati vaira multi ir rite visa,esme tokia viska sudejus ir sukodavus vairo mygtukai sviecia,bet meta klaida,neveikia ir autopilotas,laidas nuo ecu ateina iki vairo modulio,viskas su pravodke lyg ir ok,bet neveikia niekas,gal kas susidures?. audi a4 b7 bpw

Neprisijungęs only AUDI

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15102
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto

Neprisijungęs ginculiz

  • Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Kaunas
sita tema perskaityta keleta kartu,nebent tu konkreciai nori kazka parodyt toj temoj,laidas kaip rasiau i ecu is vairo modulio t16 5 kontakto ateina.esme ta,kad ne tik autopilotas neveikiabet ir multi vairas nereaguoja.

Neprisijungęs only AUDI

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15102
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
Tai jeigu nėra  ryšio tai arba jungtis su vairu nuo kito modelio, arba ritė bloga neturi kontakto. Visa tai galima patikrinti schemos ir testerio pagalba.Visa kita toje temoje aprašyta.

Prisijungęs ~Romas~

  • Įrašai: 1926
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Klaipėda
Ritę pastatet tinkamai? Gal nutraukėt?

Neprisijungęs only AUDI

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15102
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
Ritę pastatet tinkamai? Gal nutraukėt?

Nešviestų ir knopkės ir air bag užsidegtų  ;)

Neprisijungęs ginculiz

  • Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Kaunas
2 kartus viskas keista jau,nes pirma kart irgi galvojom rite kalta arba modulis,pakeitem,tas pats liko,nu nemanau kad du kart taip nepasisekt gali,beto rite butu kalta,manau autopilotas visvien reaguotu,dabar net per vcds autopilotas visada off,nors sukoduota tikrai gerai,aktyvuotas ir pan.

Neprisijungęs only AUDI

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15102
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
2 kartus viskas keista jau,nes pirma kart irgi galvojom rite kalta arba modulis,pakeitem,tas pats liko,nu nemanau kad du kart taip nepasisekt gali,beto rite butu kalta,manau autopilotas visvien reaguotu,dabar net per vcds autopilotas visada off,nors sukoduota tikrai gerai,aktyvuotas ir pan.

Jeigu aktyvuotas ECU, tai ten gyvuose parametruose turi matyti piloto knopkių darbą.

Neprisijungęs ginculiz

  • Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Kaunas
va tame ir esme,kad nemato,visada nuliai ten kad ir ka spautum ant autopiloto

Neprisijungęs ginculiz

  • Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Kaunas
tik paminesiu,kad vairas su lapkem,nes tik toki gavom,bet pas ji mechanine,bet cia tikrai nemanau,kad itakos turi

Neprisijungęs ginculiz

  • Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Kaunas
buvau tikras,kad truksta to laido pas ji nuo vairo modulio iki ecu,t16a/5,bet patkrinom jis pas ji yra ir su testeriu patikrinom iki ecu signalas ateina

Neprisijungęs only AUDI

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15102
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
tik paminesiu,kad vairas su lapkem,nes tik toki gavom,bet pas ji mechanine,bet cia tikrai nemanau,kad itakos turi

Manau čia ir bus problema , reiktų paprastas knopkes imesti nuo multifunkcinio ir būtų aišku.

Neprisijungęs ginculiz

  • Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Kaunas
bet,kaip tai su autopilotu tada susieje?

Neprisijungęs only AUDI

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15102
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
bet,kaip tai su autopilotu tada susieje?

Jeigu tavo multifunkcija užtrumpina patį bloką ar jo signalą, tai kodėl ne. Čia tik spėjimas, sakau pasikeisk knopkes, tiksliau tik jas pasijunk nuo kito vairo ir bus aišku.

Neprisijungęs ginculiz

  • Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Kaunas
sukeitem vairus nuo mano audi,visvien tas pats,kas dar gali buti?

Neprisijungęs only AUDI

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15102
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
sukeitem vairus nuo mano audi,visvien tas pats,kas dar gali buti?

Lieka tik blokelis po vairu, nors tokia multifunkcija , kad dėl to neveiktų dar nepapuolė.

Neprisijungęs Toto

  • Įrašai: 4455
    • Žiūrėti profilį
man buvo toks atvejis,tourane neveike originalus pilotas.isardziau rankenele ir radau trukusi raudona laida.sulitavau ir viskas.

Neprisijungęs ginculiz

  • Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Kaunas
pakeitem viska nuo mano audi ir pradejo veikt,reiskia blokas kaltas,bet kitas klausimas,veikia tik garsinimas tildymas,dainu perjungti neina su vairu,magas audi concert pas ji,cia taip turi buti?

Neprisijungęs ginculiz

  • Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Kaunas
niekas nesusidures?

Neprisijungęs Ernestas.

  • Įrašai: 372
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Vilnius
pakeitem viska nuo mano audi ir pradejo veikt,reiskia blokas kaltas,bet kitas klausimas,veikia tik garsinimas tildymas,dainu perjungti neina su vairu,magas audi concert pas ji,cia taip turi buti?
Pas mane ir taip pat buvo, taip ir palikau



 

Related Topics

  Antraštė / Pradėjo Atsakymai Paskutinis įrašas
1 Atsakymai
2667 Peržiūrėta
Paskutinis įrašas 2008 Gruodžio 09, 15:49:09
sukūrė goodazz
5 Atsakymai
732 Peržiūrėta
Paskutinis įrašas 2013 Spalio 30, 08:16:54
sukūrė mawerix
9 Atsakymai
635 Peržiūrėta
Paskutinis įrašas 2017 Birželio 22, 08:13:18
sukūrė Evka