Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Akumuliatorių iškrauna el. langai, magas?  (Skaityta 3523 kartus)

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
Prikeliu temą. Mano passatui 2.5 TDI nusprogo akumas. Pamatavus rodė 12,5 V, tuomet pakroviau buvo 13,3 ir užsikūrė. Vienoje akumuliatoriaus sekcijoje nebėra visai tankio, kitose vidutiniškai 1,24 rodo. Šiandien pavažinėjus su mašina 1,5 h (nė karto negesinau) ir vėliau palikus 10 min. pastovėti (užgesinau) nebeužsikūrė. Taigi man iškilo klausimas ar niekas negali iškrauti akumuliatoriaus man. Mašinai nuo pirkimo (2,5 mėn) niekas nebuvo daryta su elektra, magas gamyklinis, jokių xenonų nedėjau ir nieko su elektra iš viso nedariau. Ir šiomis dienomis nieko neardžiau mašinai, bet vieną rytą nebenorėjo sukti starteris. Aišku kitą savaitę pirksiu akumą, bet baisu, kad jis nenusprogtų.
jai wienoje sekcijoje wisiskai jokio tankio nera,o kituose ira,tai reiskia kad uztrupino "banke"mesk lauk ta akuma ir pakeisk ji nauju  ;)
Viskas gerai, pakeistas akumas jau prieš savaitę :)