Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 2.5tdi autopilotas  (Skaityta 19818 kartus)

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 2.5tdi autopilotas
« Atsakymas #100: 2009 Liepos 16, 20:56:30 »
jo as irgi ziurejau.. autodatoj isvis info apie tai nera o elsoj irgi nieko gero...
bet tai lodariai jie ten, tai ups kai zmogus uzsakineja  ta autopiloto rankena, jie iskarto pagal variklio koda ir kompa nepaziuri kad neiseis paprastai pajungt.... (!?)
Tai ne tas žodis kokie lopai, tiek laiko laukiau ir šiandien pusė dienos sugaišau be reikalo.Jie jaučiu galvojo kad kai užsisakiau jau rankenėlę ir plastmasę po vairu tai užsisakinėsiu ir tą bloką, nenorėjo iškart su kaina išgąsdint.Na bet jaučiu teks ir tą bloką užsakinėt, nors man keista kad kai užsisakinėjau tai jie minėjo kad gali tekt laidus tempti, o šiandien aiškino kad neįmanoma ten laidus tempt.Ten rankenėlė tipo kontaktais susijungia su pačiu tuo bloku.Buvau aš nulupes plastmases po vairu, mačiau tą bloką.Jame yra palikta kaip fiškutė tokia renkenėlėj pajungt, tada rankenėlė prisisuka su 2 varžtais prie pačio bloko.Tik kad ta fiškutė plastmasinė visa, be jokių kontaktų viduj ir laidų kažkaip mažai ateina į tą bloką.