Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a4\b6 skydelio keitimas  (Skaityta 6646 kartus)

Neprisijungęs Dmitrij001

• Įrašai: 777
    • Žiūrėti profilį
Re: a4\b6 skydelio keitimas
« Atsakymas #25: 2013 Lapkričio 09, 20:08:18 »
tame ir reikalas,kad tas pats,bet maniskis nei vieno pino is skyduko nenuskaite. Buvo atvejis ,kai zmogus norejo km atsukti,stai ka jam atsakiau:
- Tik tavo paties atsakomyben,pinigu neimsiu nei lito,bet jei skydeli uzlenks irgi pretenziju nepriimu. Ar taip tinka?
Sutiko ir ka... Skyduko rodykles,kaip visada,pasikrate ir vietoj norimo kilometrazo visus 0 ivare. As dziaugiausi ,kad ne koks "def" ar "error". Stai kaip veikia kinietiski tokio tipo irankiai.Visada reikia pasimelsti jungiantis. Man ,pvz, reikia pin'ams istraukt irankio,bet nelabai tavimi tikiu,kad tikrai jis veikia kaip priklauso. Isleisiu tuos 300 ar kiek ten litu, o rezultato nebus. Na gal i youtuba idetum,tai gal patikeciau.
Del to skyduko su nuoroda...nedomina manes visai.Cia gal jaunimui pasizaisti. Isleist tuos 800 Lt,kad vaziuojant diagnozuoti,ar nuolat diagnozuoti? Jau geriau Ross Techo kabeli nusipirkt. Tas lenkas saunuolis,gudrus,jei ten jo darbas,bet kam to reikia? Labiau mane domintu kodel ,pvz, turbina perpucia,kaip suremontuot...masina turi tarnauti zmogui,o ne atvirksciai( Ne televizorius ir ne zaislas)

tai darik kitaip,paimk laida pardafkei tipo susitares patikrint ji,pajunk prie masinos istrauk pina,ir grazink laida atgal,su fraze ne nebegrebe mano masinos:D