Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a4 imobilaizeris  (Skaityta 6533 kartus)

Neprisijungęs aruncikas

• Įrašai: 92
    • Žiūrėti profilį
Re: a4 imobilaizeris
« Atsakymas #25: 2011 Lapkričio 18, 19:18:00 »
va jums istorija apie interneto   :D :D :D naudą - atvažiuoja pas  mane klientas - matosi "botanikas" -zadrotas internetinis  :D su A4 metų 1996, skundžiasi - reik imo emuliatorių pastatyt nes jo audi užsikuria ir gęsta po sekundės, kartais užsikuria...... mes daug negalvodami - klijentas juk pats protingas,pats nori ir su pinigais pasakytais sutinka - metam imobilą lauk, statom emuliatorių, bandom - kuriasi, bet labai sunkiai, galvojam kad besmaukydamas su blogu imobilu kokias žvakes užpylė, atidavinėjam mašiną - klentas bando, sako kad tas pats kaip ir buvo....... išsiaiškinam kad jis per 3-4 eksplotavimo metus nieko jai nedarė, net tepalų nekeitė, mašina baisaus techninio stovio..... sumokėjo už emuliatorių ir išvažiavo piktas  :D :D :D :D :D :D

sveiki pas mane irgi a4 96m, taip pat uzsikuria ir gesta iskarto, kartais uzsikuria, uzgesinus vel tas pats.gestant uzsidega geltona lempute masina su raktu.elektrikas sake imobilaizerio problemos kazkokios??kas galetu tiksliai buti ir ar imanoma paciam pasidaryti be irangos?dekui
bent pas mane ta lempute rodo kada galima vesti masina. Kai pirkau iskart pasake ijungi degima palauki kol uzges ir tada vedi,o jei neuzsiveda rakini masina lauki ir vel bandai kol ji uzges ijungus degima, bet buna ir taip ka po 20 min pralauki kol ji uzges :)