Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A3 8l. Po nakties iškrauna akumą. Iškrovą rodo 0,00-0,01A...  (Skaityta 13390 kartus)

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
Dėl įdomumo, iki kiek V generatorius užkrauna akumą normaliomis sąlygomis? Vakare matavau, rodė 12,2V. Žiūrėsiu, ką ryte rodys. Magas kol kas atjungtas, meldžiuosi, kad ryte panašiai V ir rasiu :-{
atėjęs po dviejų dienų nevažinėtų randu 12,4V. kartą radau 12,5V. bet važinėjama tik trumpais atstumais, tiesa dėl trijų minučių sustojimo negesinu motoro dažniausiai. generatorius 13,8-14,1 įsuka.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Jei akumas nera naujas, 12,2 manau normaliai.. O kas liecia maga, pamenu beskej panasiai buvo su blaupunktu ale itin mandru ten , tai nors mage isjunkdavau, ekranas nebesviesdavo niekas, bet pasirodo ji vistiek veikdavo, nu kaip mute nuspausta :D Tai meistras sake ale su procesorium mages kazkas buvo, bet jam ir pardaviau uz centus ja.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Kažkoks debilizmas (!?) Ryte beradau 11,85 :-( Magas atjungtas. Tai dabar jau išvis minčių nebeturiu...

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
pabandyk kita akuma idet,kazkaip man panasiau kad mires akumas.pas mane kai magas gaudavo pastovu pliusa o ne nuo degimo rode 0,15 iskrova.tai manau ne mage beda.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Spalio 31, 09:49:36 sukūrė audi quatro »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
pabandyk kita akuma idet,kazkaip man panasiau kad mires akumas

Blin, jau kokį ketvirtą akumą dedu, nejaugi ant visų mirusių pataikau?... Reiks naują įmesti, nes rimtai mistika.
Mąstau šiandien nakčiai visai atjungti akumą, žiūrėsiu, kas tada vyks.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Spalio 31, 09:50:20 sukūrė Evka »

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
as buvau is trecio karto tik ant gero akumo nenaujo pataikes  ;)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18299
    • Žiūrėti profilį
o kai akumas atjungtas per naktį, gal irgi išsikrauna?

• Žiūrėti profilį
o kiek voltų krauna įjungus šviesas trumpas ir pečiuką vidutiniu greičiu (ką dažniausiai įsijungi važiuojant)?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
o kiek voltų krauna įjungus šviesas trumpas ir pečiuką vidutiniu greičiu (ką dažniausiai įsijungi važiuojant)?

14.2V

Neprisijungęs art64

• Įrašai: 305
    • Žiūrėti profilį
Evka,paimk ir dar karta pamatuok kruopsciai. Ant situ masinu iskrova gali atsirasti ir po 15 min.(as taip esu rades ant Tourano),ypac esant blogai sukoduotiems blokams.Vieni blokai neranda kitu,per CAN vieni kitus pazadina ir t.t. Palik ta testeri per nakti ir bent kelis kartus prieik paziuret. Ir butinai krovima paziurek- gal tiesiog pastoviai masina  nedakrauna AKB

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
o kai akumas atjungtas per naktį, gal irgi išsikrauna?
labai įmanoma ypač jei senesnis akumas, jei gavęs didelių akrovų, jei iš pigesnių ir t.t.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18299
    • Žiūrėti profilį
aš suprantu, čia klausimas tam kad jei atsakymas taip, tai priežastis aiški

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Evka,paimk ir dar karta pamatuok kruopsciai. Ant situ masinu iskrova gali atsirasti ir po 15 min.(as taip esu rades ant Tourano),ypac esant blogai sukoduotiems blokams.Vieni blokai neranda kitu,per CAN vieni kitus pazadina ir t.t. Palik ta testeri per nakti ir bent kelis kartus prieik paziuret. Ir butinai krovima paziurek- gal tiesiog pastoviai masina  nedakrauna AKB

Na bandysiu vel siandien viska is eiles ziureti.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Panašu, kad daug vėjo sukėliau dėl nieko (H-) Važinėjant akumas nepasikrauna daugiau 12,6/12,7, nors generatorius krauna 14,2. Užgesinus pakrito iki 12,5, dabar su atjungtu akumu stovi, tai 12,4 rodo. Kaip ir viskas aišku.  Pirmadienį nupirksiu naują akumą, jei ir su juo tas pats bus, tai mesiu nafik išvis tą auto
Dar įdomiau, kas po nakties su juo dėsis, jei bus dar nukritę, tai 100% gatavas jis. (2010m orginalas varta)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Spalio 31, 17:36:34 sukūrė Evka »

Neprisijungęs interfunk

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
tai daugiau 12.6V ir neturi pasikraut.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
tai daugiau 12.6V ir neturi pasikraut.

Kątik matavau žmono auto, jos akumas dabar rodo 13,2, važiuota prieš pusvalandį. AIšku, tuoj voltažas nukris, bet ne iki tiek, kiek mano akumui.

Neprisijungęs interfunk

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
Open circuit voltage    Approximate charge

12.60 V   100%
12.35 V   75%
12.10 V   50%   
11.95 V   25%   
11.70 V   0%   

Čia duotos įtampos prie +20°C, tai dar pataisa turėtų dėl temp. įsivest (dabar lauke rodo apie +10 °C ) -0.022V/°C*10°C = -0.22V Tai pilnai pakrautas akumuliatorius +10 °C temperatūroj turėtų rodyti 12.6-0.22=12.38V. Jei ryte panašiai rodys, tai su akūmu viskas gerai.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Blin, dar ne istorijos pabaiga. Kilo įtarimų man kątik ant testerio, tai pasiskleidžiau jį ir radau nudegusį saugiklį... Blin, jis man žiūriu nt nepajungtas rodo tą 0,00-0,01A (!?) Tuoj nusipirksiu saugiklį, tada ir pamatysim tikrąją iškrovą :smoke:

• Žiūrėti profilį
Blin, dar ne istorijos pabaiga. Kilo įtarimų man kątik ant testerio, tai pasiskleidžiau jį ir radau nudegusį saugiklį... Blin, jis man žiūriu nt nepajungtas rodo tą 0,00-0,01A (!?) Tuoj nusipirksiu saugiklį, tada ir pamatysim tikrąją iškrovą :smoke:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Nu vo, aiškėja jau kažkas... Saugiklis nuliovas, tai ir galai jau pradeda lįsti. Jei akumą atjungęs jį pajungi, tada iškrova iki 0,04A, bet JEI po akumo pajungimo pasuki degimą ir tada jau ramybės būsėnoje matuoji, iškrovą rodo netgi 0,50A. Dabar tik reikia rasti ėmimo šaltinį. Palikau kol kas pajungtą, nes 5min teišlaikiau prieš tai. Įtariu paprasčiausia traukyti po vieną augiklį ir žiūrėti, kada dings siurbimas?
Edit: po 20min 0,13A
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Spalio 31, 20:24:28 sukūrė Evka »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Taip ir tai paprasčiausias kelias

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Dar už 10min iškrova liko 0,08, ištraukus raktą iš spynelės liko 0,04. Sliekų šiknoj kaip suprantu nebėr ko ieškoti, reikia NAUJO akumo. :goodboy:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Cirkas tęsiasi... Visgi užgaudžiau, kada vyksta srėbimas. O srebia nekukliai - 3,17A.
Būtina užvesti mašiną ir užgęsinti. Jei atjungiamas akumas - iškrovos nelieka. Užvedus ir užgesinus vėl analogiška situacija.

Ištraukiau salone visiškai visus saugiklius. 0 emocijų. Iškrova liko. Tada prie akumo dar tris saugiklius radau. Irgi nieko. Tada sugalvojau atsukti dar tuos saugiklius, kurie prisukti per pliusą. Iškrova dingo visiškai. Gal kas kokią schemą turit ar pan, kas ten iš jų maitinasi. Konkrečiai kuris laidas tai nebeužgaudžiau, nes pirmą laidą atjungus atsijungė viskas ir man jau atgal pajungus niekas nebeėmė srovės.

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
Bent pas seske c5 per prisuktus thermo saugiklius eina duru langai,el.sedynes,subas bagazinej

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Bent pas seske c5 per prisuktus thermo saugiklius eina duru langai,el.sedynes,subas bagazinej

Bet tai cia jau nekukli iskrova. Kas tiek gali srebti? Ir kas idomiausia, kad butina uzvesti. Degimo pasukti ir isjungti nepakanka. Tik uzkurus ir uzgesinus tas procesas prasideda. Atvirai pasakius jau minciu pritrukau.