6 puslapiai verkšlenimo ir nei vieno pritarimo tamstos chaltūrai,verkimas,kad dalys brangios,nors yra kaina ir jos 5 kartus nieks nesumažins,taigi kaip kitaip tokį pavadinsi nei chalturščiku? čia tave reik sodint už tokias nesamones,kai darai mašinas kuo pigiau,turbūt kaladėles gamini pats,šarnyrus su kuvalda užkalinėji kad tam kartui tylu būtų,tau gi nusispjaut kad paskui žmogus ir užsimušt avarijoj gali per tavo taupymus...
o forumas ir yra,kad lazdavot tokius kaip tu,taigi įžeistas dziaba,o ne "vardas pavardė" taigi ir laukiu iš prokuratūros kvietimo į bylos nagrinėjimą "dziaba prieš...
" kokį tau adresą atsiūst kad gaučiau kvietimą? Londono ar Svetlagorsko?
atsiusk Panevėžio adresą.Esmė ta ,kad savo komentarais asmeniškai nieko neįžeidžiau, rašiau abstrakčiai.tai pirma.antra,tinklalapis ne tavo ,kaip suprantu, perdaug nesirūpink.Toliau: šmeiži mane visos Lietuvos akivaizdoje,nežinodamas nei kas aš esu, nei kuo užsiimu. Vadini mane perekupu,ožiu,ir t.t. Pasakoji ,kad aš kažką "chaltūrinu",kažką apgaudinėju,esu sukčius. O gal aš visuomenėj kažkokią padėtį užimu?turiu gerą vardą?Tu su savo tokia rašliava anksčiau ar vėliau prisidirbsi. Todėl ,gal geriau anksčiau?
pinigų man nereikia,užteks atsiprašymo.