Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Trukcioja ir triuksmauja Audi 1.9 tdi 85 kw PD 2007 mechanine 5 pav.  (Skaityta 8584 kartus)

Neprisijungęs Zahiras

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Perziurejau nauajusiu 6 pslapiu forumo apie vaiklius et savo bedos tiksliai neradau.

Begejantis trukcioja variklis ir girdisi kazkoks shvokstimas (sunku nupasakoti man gal garsas panashus i kokio lenciugelio braukima per blieka, kazkas tokio lyg ir metalinio), kuris (gal man vaidenasi) stipreja ir kartais jau pereina i stipresni siurbimo garsa ir kai yra tas siurbimo garsas tuo metu trukcioja, paskui lyg prarautu ir vel nrm eina. Garsas atrodo sklina is kazkur tarp variklio ir paneles (jei galima taip issireiksti) Pasireiskia visais begiais begejantis. Nesenai paekeisti tepalai oro ir kuro filtras. Vakar buvau nuvares i servisa (gerai zinomas didelis tinklas Lt), bet nieko nerado, diagnostika nieko nerodo, visos slangos sveikos, slegis tvarkoje. Siandien dar buvo ismete DPF filtro klaida bet pavaziavus kelias minutes aukstesnem apsukom (~2.5 k) dingo. Buvo rekomenduota kartojantis bedai sukti i 4ziedus bet labai nesinori islaidauti, o vazinet jau visai nebesmagu. Jokiu kitu neigiamu pozymiu nepastebejau.

Nuo ko pradeti, gal kas susiduret? Tiesiog prasau pagalbos..