Blast. del sanaudu cia dar reiketu pasigincyt.
1.isigijau skydeli su BC,to to pajunge.tai buvo mano uzgaida,bet nuo to ka matau,sanaudos tikrai nesumazejo ir koja netapo lengvesne.
2.cipuociau auto ne del mazesniu kuro sanaudu.jas galima daryt ir taip lb ramiai vazinejant.man reiktu geresnes traukos lenkime.kaip spausi-taip ir rys.o jai nori duoti blekai gazo-jai reik atitinkamai ipilt.
Su 110kw ir taip nera lenkime dydeliu problemu
tik aisku, kuo daugiau tuo geriau, bet kas keista jog girdejau daug nuomoniu jog ekonomiskumas padydeje
tai vat ir laukiu specu atsakymo
jai rasai,kad su 110 kw ir taip nera bedu lenkime,tai parasyk tiksliai per kiek sekundziu surenki nuo 0 iki 100. pas mane 103 kw.man tikrai butu idomu isgirsti tavo stipru argumenta ir isitikinti,kad tikrai neturi lenkime bedu.ir bent jau parasyk,kad visiems butu aisku-ka turi omeny lenkime nera bedu...? jai nezinai per kiek surenki iki 100,tai pirma isbandyk,po to parasyk.tada galesime aptarti ar tikrai esi patenkintas gale lenkime ir ieskai tik ekonomijos cipavime. ![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
Cipavime ieskau ekonomiskumo, noreciau galios pirkciau 3.0 tdi. Aisku tos galios visada buna negana,bet man minimaliai tikrai 110kw pakanka