Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi v6 TDI Velenelei  (Skaityta 19848 kartus)

Neprisijungęs arvydas2000

• Įrašai: 355
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi v6 TDI Velenelei
« Atsakymas #50: 2012 Sausio 18, 21:56:58 »
tai kaip suprantu anu ir neimanoma sutvarkyt? tai ka darysi? :) pagal numerius matau nesenai pirkta :D tai perkant nebuvo tu garsu?

manau neymanoma sutvarkyt krumpleraciu velenelio kaina pas klubieti 900 vnt man neapsimoka. Geriau nupirksiu kita varikli is anglo mazu kilomtrazu koki padoriai atrodanty tai turesiu velenelius plius varikli visa. del siurblio nk db nedarysiu svarbu velenelius sutvarkyti. beto ne ji dumyna ne ka atrodo siurblys geras tik tas garsas. Perkant nieko nebuvo dirbo kaip laikrodukas jokio pasalinio garso nebuvo  dar gryzus is vokieciu tika buvo spejo apsisukt pardavejas greitai :E  Gal jus galit patart kaip geriau ka daryt su tais veleneliais?

nu siaip gerai galvoji, variklis max 1500 kazkur velenelius issilupsi ir galesi dalimis pardavot toliau (+) o ti kaip kuriasi silta prie 90c temp? (cia del siurblio nes manasis prie tokios temp kuriasi ilgiau 2-3sekudem ir sako visi kad eina i pabaiga siurblys).. bl tik lavonus ir parvaro i Lt  :-{ o kokia rida tavo?
Akuma su starteriu susitvarkyk ir gerai kursis silta :)

tai kaip suprantu anu ir neimanoma sutvarkyt? tai ka darysi? :) pagal numerius matau nesenai pirkta :D tai perkant nebuvo tu garsu?

manau neymanoma sutvarkyt krumpleraciu velenelio kaina pas klubieti 900 vnt man neapsimoka. Geriau nupirksiu kita varikli is anglo mazu kilomtrazu koki padoriai atrodanty tai turesiu velenelius plius varikli visa. del siurblio nk db nedarysiu svarbu velenelius sutvarkyti. beto ne ji dumyna ne ka atrodo siurblys geras tik tas garsas. Perkant nieko nebuvo dirbo kaip laikrodukas jokio pasalinio garso nebuvo  dar gryzus is vokieciu tika buvo spejo apsisukt pardavejas greitai :E  Gal jus galit patart kaip geriau ka daryt su tais veleneliais?

nu siaip gerai galvoji, variklis max 1500 kazkur velenelius issilupsi ir galesi dalimis pardavot toliau (+) o ti kaip kuriasi silta prie 90c temp? (cia del siurblio nes manasis prie tokios temp kuriasi ilgiau 2-3sekudem ir sako visi kad eina i pabaiga siurblys).. bl tik lavonus ir parvaro i Lt  :-{ o kokia rida tavo?
Pas mane ir silta biski ilgiau sukasi bet nedumina ne ka del sito vaziuosiu kol nesikurs degima ziuri ant kompo nesokineja deagrama sako geras siurblys as nezinau kodel jis tada taip dirba. rida 190k meistras sake kad nuo 150k pradeda velenuku gedimai lyst.

Pas mane irgi ta variklio puse garsiau dirbo kol kompensatoriu nepasikeiciau. O keliant apsukas garso daznumas keiciasi isvis kas darosi su juo? Karomislus kompensatorius keitei taip?
Pas mane viskas gerai su veleneliu kumsteliais koromislais kompensatoriai ir t.t tik va tie krumpleraciai turi laisvuma uztai ir taksi