Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi v6 TDI Velenelei  (Skaityta 23093 kartus)

Neprisijungęs Fau880

• Įrašai: 227
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi v6 TDI Velenelei
« Atsakymas #25: 2012 Sausio 17, 02:16:14 »
tada pas mane tikrai jis geras. nesuprantu siurblys pas mane garsiai dirba pvz kaip saltas dyrba vienu rezimu aisku cia po pasoso skamba nekaip tas jo darbas o kaip padyrba kokia 10min atsiranda toks taskejimas da slykciau dirba dirbant toliau girdisi toks garsas lyg kaskas isijungia ar issijungia ir tada pasvelneja garsas   kaip uzkaista masina iki darbines pavazineji tada jis graziau dyrba bet mates daug graziau kaip dirba situ motoru ,siurbliu garso  nebuna beveik kazin cia su siurblio valdymu blogai ar mechanine dalis jau padilus. dumu kaip uzvarai gerai gazo vos vos juodu iseina  vaziuojant ar ant vietos gazuojant. beto kartais kuresi man ji idealiai o kartais reik pasukt ilgiau is puses abaroto retai paima. Klaidu kompe nera.
Galetum padaryt video,butu idomu isgirst ta garsa ;) Nu patikek manim ta kur geros bukles ja palikom laukia per nakti kur ji stovi visada siltam garaze,uzkurus tai maniau pabirs ji taip netolygiai variklis sudirbo ir is kur ten tokie garsai.. O mano tai visada ji lygiai dirba tik,kad garsiau kol patsosai sudirba ir apsukos nukrenta po to vaziuojant su salta garsas i 1.9 labai panasus buna ir po to apsilus palyginus graziai dirba,bent jau kai vaziuoja garsas nesiskiria.