Matau lendi i tamsu miska nelabai pasisviesdamas. Jei planuose imti kito motoro apacia, tai prie to pacio sena apacia patikrink, abejoju ar gausi geresnes bukles ir ar bus ovalai isdile, o ardysi vistiek, tik kad kai busi nusipirkes kita apacia manau pamatysi, kad be reikalo ja pirkai. Tiesa jei jau ardysi motora ir galvas imsi, tai pritrink voztuvus. O jei automobilis reikalingas ir nera galimybes jo krapstyti savaite paciam, tai manau pats ir neprasidek, nes pamatysi kiek ten visko prireiks darbu eigoj, arba surinksi tom paciom jau prastos bukles detalem ir zinosi, kad po keliu tukstanciu km vistiek teks lysti vel i motora ir puse darbo ir laiko bus veltui
Geriau pradzioj pabandyk ziedus atmirkyt, yra daug budu, priemoniu...
Na jo, kad cia tamsus miskas tai nesigincyju. Ant tiek dar nesu ardes variklio

. Na tai vat nezinau kaip daryt. Ar cia apacia ta imt ir viska perdet, ar cia apskritai varikli kita, bet kaip patikrint ar tas kitas variklis geras, tiesiog kompresija matuot? O nupirksiu uz koki 1000-1400lt ir po metu ir vel saibom nueis....Ech...Siulo man cia ir 132 AK, ir 114KW bet nezinau kodo. Tas 114kw lyg ir skaitosi naujesnis, bet turi pazystmas, kuris kaip tik gal ir pades man saviski tvarkyt tai irgi keite velenelius, jau 2 kartus ir nieko as ten geresnio nemaciau. Viskas identiska kaip ir pas mane. Tai net nezinau as. Kolkas kaip tik ir bandau apsisviest, o ne iskart pirkt ir ardyt

. 2metus atvazinejau su tokiu varikliu tai dar manau galima vaziuot ir neskubet.
O gal užtektų kompresiometrui metrologinę patikrą praeit?
Tipo kompresiometras blogai veikia? Ka zinau, gal del sventos ramybes galiu nuvaziuot ir patikrint servise. Nu bet kazkaip atrodo, kad tai tik pinigu svaistymas butu. O gal ir ne... Vistiek nepamiskim ir to, kad kazkut ir 20 arkliu dinge. Matavom gi Vimotoj per dyno day.