Tavo audi su DPF'u (suodziu filtraS) prie tokio automobilio, be diagnostikos nera ko lysti, jei "meistrai" nejunge kompo tai jie tik padangu montuotojai, keisk servisa, o tepalo pripilta tikrai ne per daug, o tepalas skiedziamas kuru del nesibaigiancios regeneracijos, ka patvirtina padidejusios kuro sanaudos, vaziuodamas praskiestu tepalu rizikuoji uzmusti varikli, tau reikia rimtos diagnostikos, o ne klaidu skaitymo ir jei dar imanoma priverstines regeneracijos 
Tai per daug tepalo ar ne?
Servisas - Moller, kaip ir oficialus Audi importuotojas :/
Kitoje vietoje man keitė tepalus. Pripylė 4.5l, nes tiek kažkur perskaitė kad tiek turi būti. Tačiau kadangi man kilo abejonių dėl to nuvariau į Moller, pasakiau kad manau kad per daug tepalo, nes padidėjo kuro sąnaudos. Na tai jie patikrino "Jo biški per daug" ir vėl visą tepalą pakeitė. Man kompas rodo Max visą laiką ir Oil OK, tai nežinau ar per daug tepalo ar ne. Bet pasitikėjau jais, kad normaliai pripylė.
O neturėtų užsidegti lemputė, kad būtina regeneracija? Nes nedega niekas. Bei taip suprantu pats aš to padaryti negaliu, greitkeliu pravažiavęs pusvalandį?