Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Antru bėgiu trūkčioja A4 b7  (Skaityta 2359 kartus)

Neprisijungęs john11smith

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
Re: Antru bėgiu trūkčioja A4 b7
« Topic Start: 2016 Liepos 21, 16:15:18 »
megsti makaronus ant ausu nesioti, o "ant tiek" visada gali rinktis forda ar opeli ir suprasi kas "moka" variklius gaminti :goodboy:
o "sumoj sukiša £5000" tik tas kas megta moketi dvigubai ar trigubai ir dar pats nesiorentuja uz ka moka  :-]
Aš kaip tik nemėgstu makaronų kabinti, tikrai skaičiau ne vieną tokią graudžią istoriją. Kai turėsiu daugiau laiko surasiu ir palinkinsiu. O būtent apie Opelį nieko blogo pasakyti negaliu. Mašinos visai paprastos, bet patikimos. Aš pats važinėju su Volvo V50 2011m. Dirbdamas kopijuoklių inžinieriumi per keturis metus su ja 120000 mylių pravažiavau kiti mano kolegos su tokiom pat dar daugiau pravažiavo be jokių rimtesnių remontų. Prieš pusantrų metų aš ją sau nusipirkau ir ačiū Dievui ir Volvo be problemų  važinėju. O būtent tokie varikliai dažnai Forduose stovi. Jau nekalbant apie tai, kad senesniuose Fordų dyzeliuose varikliai iš vis neužmušami, su špižinėm galvom buvo.
p.s. Juokingai gavosi tai nekoreguosiu. Aš sutinku kad žmonės dažnai išpūčia, bet aš 10 metų inžinieriumi Lietuvoj dirbau ir po to tą patį 5 metus UK, įdomybių prisižiūrėjau ir manęs nė kiek ne nustebintų jei tos istorijos yra tikros.
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Liepos 21, 16:32:59 sukūrė john11smith »