Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Antru bėgiu trūkčioja A4 b7  (Skaityta 2386 kartus)

Neprisijungęs john11smith

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
Re: Antru bėgiu trūkčioja A4 b7
« Topic Start: 2016 Liepos 20, 14:04:04 »
Aš taip pat nupirkau a4 b7 2,0 103kw, vaziuojant 2 pavara kartais pradeda trukcioti, buvo gal karta ar du kai siek tiek trukciojo ir 3 pavara... Beto ant laisva eiga variklis pulsuoja, drebina nors apsukos nesokineja, nezinau cia susije ar ne..
Skamba lygiai taip pat kaip pas mane:
http://www.audiklubas.com/forumas/dyzeliniai-varikliai/saltas-dirba-gerai-bet-prasiles-cypsi-ir-putosi/
Tik negaliu pasakyti kaip elgiasi kelyje, pas mane kelių mokesčiai nesumokėti šitai masinai. Aš tikrinau užfiksavus velenus kaip priklauso pagal instrukcija variklis dirba blogai. Kiek gražiau dirba su purkštukais nuo naujesnės mašinos. Bet vis tiek neidealiai. Pirmiausia reiktu paskirstymo velenus reguliuoti, o būtent išmetimo (stovint priešais masina kairįjį, ta kur prie duslintuvo)  atlaisvinus tris 13 mm varžtus 18mm varžtą švelniai suktelėti pagal laikrodžio rodykle (pasukus prieš turėtų būti dar blogiau)  ir žiūrėti, kad 13mm varžtai pajudėtu skriemulio atžvilgiu apie 1mm per viena karta. Reikia pasukti visai nedaug, nes per daug pasukus stipriai padidės kuro išeikvojimas ir gali nebe užsivesti. Geriausia tai su VCDC, Delphi ar ODIS žiūrėti 15 grupes 3 langelio parodymus, turi būti apie 0.6 l/h. Varžtus reikia prisukinėti 25Nm jėga ir baigus reguliuoti palaukti kol variklis atauš ir dar karta patikrinti 25 Nm jėga.
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Liepos 20, 17:11:53 sukūrė john11smith »