Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6/c4 2.5 tdi 85 kw kuro norma  (Skaityta 7946 kartus)

Neprisijungęs Liutazbn

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
Re: A6/c4 2.5 tdi 85 kw kuro norma
« Topic Start: 2013 Spalio 07, 20:28:52 »
Rašau čia nes apie degimą. Klausimas toks. Matorukas aat 2.5 TDI kaip visi turbūt puikiai žino. Turiu tokia bėdikę. Žodžiu man po diržo keitimo (abiejų dantytų diržų) pradėjo mana audi silpniau traukt. Čia nebūtų bėda, tačiau kokia maždaug kuro norma vidutinė tokiam auto važiuojant na kultūringai, nedraskant. Man toks vaizdas kad apie 8 ltr. vidutine, dar nebaigiau matuot, bet labai panašu kad mažiau nebus. Žodžiu bandžiau žiūrėt IQ (kažką mačiau, ką neaišku, (žvenkit kiek norit) bet rodo injected quantity dabar nepamenu kuri grupe 3,5 mg. čia ta vieta kur 3-5 turėtų būt. Kampas keičiasi keičiant apsukas. Daugiau nežiūrėjau, tačiau niekaip nerandu kur yra tdi graph mygtukas. Man toks vaizdas kad mano versijoje arba jo nėra VCDS beta 11.8. arba nerandu. Bet autocomu bandžiau žiūrėt, tai pagal mane labai ne vietoje. Netelpa taskas ant tos gatves kur grafike. yra kazkur kampe aukstai pagal gautas reikšmes. Žodžiu ar turi vcds beta  ta tdi graph, ir ar tokiam auto rodo. A6 95 metu :)? dekavoju is anksto. kaip sako tarciausi su protingu zmogum kad kaune aki uzmestu ne uz dika aisku, bet kad dabar nuo lietuvos pabeges.