Oi Juozai Juozai
gerai, kad bent supratai, kad ignoruoju, taip ir darau, tik gaila, kad nesupratai del ko
kai prirasei istoriju apie "drauga" kuris copy/pastina zemelapius is vieno softo i kita ir supratau, kad tas "draugas" esi tu tai kazkaip nelabai norejosi, kad "draugai" vogtu mano darba
Pasirodo Jūs turite ypatingai lakią vaizduotę. Gaila, kad nevykusiai.
Jei aš turėčiau programatorių ir mokėčiau naudotis softu, neprašyčiau, kad čipukus į Lietuvą siųstumėte. Ir iš vis kam tada tartis dėl sumos, mokėti pinigus Jums, jei norėčiau, kaip rašote "pavogti Jūsų darbą". Todėl VISIEMS rekomenduočiau atsargiai su šiuo žmogumi, nes neaišku ką prisigalvos.
Štai mano laiškas. Iš kurios eilutės matosi, kad noriu pavogti?
Sveiki, norėčiau kreiptis i Jus dėl REMAP, aisku, jeigu sutiktumete ir jeigu suderintume kaina.
Beto rasiau, kad planuoju deti K03/K04 hibrida, kiek kW is jos gautume su mano .216 antgaliais?
O Jus kaip padarytumete remap'a, is pirmo karto viskas ok butu, ar dar reikia kelis kartus važinėti, daryti LOG'us ir vėl derinti?
Ir kaip Jus programa (chipukus) perduotumete i Lietuva?
Aciu is anksto.
Dėl siurblio skirtumo, tai ne Jus citavau. Tačiau Jūs irgi nežinojote dėl ko pump voltage visos reikšmės didesnės AFN už AHU. Tikrai ne dėl to, kad AFN kalibracija iki 60 mg. (be to buvo AFN su kalibracija ir iki 51 mg.)