nu ok,papasakosiu mano istorija chipavimo: is pirmo karto jusu chipo iskart pasakyta kad masina kaip vaziavo taip vaziuoja ir buvo paprasyta atkeist programa,bet del laiko stokos(nes ten ta mikrika lituojat min 3val)
![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
turejau dar karta atvaziuot,reziume antra kart perlitavus kompas uzlinko... po 8val zaidimo ir vazinejimo pirmyn atgal(nes kazkodel chipavimo vieta pasirinkta buvo kazkokios pardes aikstute,o darbus daret nzn kur) nieko nesigavo,nutarta ieskot kito kompo ir palikt masina pas jus.ant rytojaus gavau zinia,kad viskas ok galiu pasiimt masina.na ir ka,masina vaziuoja,uzsiveda viskas ok sumoketa suma,palikta ale chipuota ir vazinejau gal po sav ar daugiau zmona pasivazinejo,ryte kurt nesikuria...nu ka jungiam kompa ziurim-pamesti kodingai kompo...paskambinus jum,jusu jauniausias chipuotojas pareiske,kad cia dzin masina turi kurtis,na as ir supratau,kad kompetencija

nutemta meistrui sutvarkyta atsiejo 150lt meistro zodziai:smarkiai prigrybauta...bet pervaziavo paziurejo,sako pati programa normali nera ko pertaiso,taip ir vazineju po siai dienai,tiesa masina sakysim kuro suvartoja maziau.reziume jei kompas buvo s nereikejo pirma kart list,arba apie tai informuot mane,nes db sakyt kad 100k lituotas,kai patys viena kart gerai perlitavot,o antra kart(jaunelis litavo greiciausiai)teko ismest tai galvot galima ka nori.gal reiktu tiesiog kartais pripazint klaidas,mano atveju gedimus sutvarket savo saskaita-liuks uz tai,bet darbas nebuvo iki galo atliktas...