Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 2,5 TDI silpnas kurimasis ir siurblio atitikimas  (Skaityta 2797 kartus)

Witalijuz

• Svečias
Gal galite pasakyti kodel man A6 95m. 2,5 TDI 85 kw sunkiai kuriasi. Ziema salta varikli nuo -7 salcio nepakurdavau visai. Po ziemos atsirado naujesne beda. Dabar kuriasi isvis sunkiai, Atrodo kad akumas pridvieses butu nors taip nera ir po ilgo sukimo galu gale uzsikuria. Seniau budavo imdavo imdavo ir atrodo kad kura sunkiai paima ir galu gale paimdavo ir uzsivesdavo. o dabar atrodo isvis neima tik poto su sykiu paima. Ar cia galejau starteri per ziema uzpjauti? Ivores tipo reikia keisti. masina pas mane pulsuoja. manymas yra kad elektrine dalis i pabaiga. O gali buti kad del siurblio taip sunkiai kuriasi? ar apatine irgi bus i pabaiga. Seniau karsta geriau kur kas uzsikurdavo. o dabar ar salta ar karsta sunkiai labai kuriasi? Kitas klausimas ar man tiktu tu paciu metu a6 103 kw siurblys ant 85 kw wariklio a6? ar ten kas nors skiriasi ir ar nekenktu? paskutiniai skaiciai atitinka tu siurbliu (994). Kiek zinau ju ir pakanka kad viskas butu gerai ar taip? Dekoju uz protingus ir rimtus atsakymus is patirties.