Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 2.5 tdi Q 103 kw pulsuoja apsukos  (Skaityta 9459 kartus)

Neprisijungęs sioferis

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
A6 2.5 tdi Q 103 kw pulsuoja apsukos
« Topic Start: 2013 Kovo 23, 22:00:04 »
Sveiki, skaitinejau forume ir niekur neradau tokiu pat simptomu. Zodziu silta salta kuriasi be problemu, bet yra vienas bet kai masina uzsyla pradeda pulsuot apsukos riedant ant laisvo begio, o stovint nepulsuoja, ir kol neuzsilus iki 60-90 laipsniu taip pat nera jokios pulsacijos, pradeda tik varikliui pasiekus darbine temperatura, gal kas zinot kur beda? Beje, diagnostika dariau klaidu jokiu nerodo, tik degimo kampas buvo pabeges, bet cia jau isspresta problema. Sorry jei buvo tema bet neradau  :V

Neprisijungęs raimis87

• Įrašai: 256
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, skaitinejau forume ir niekur neradau tokiu pat simptomu. Zodziu silta salta kuriasi be problemu, bet yra vienas bet kai masina uzsyla pradeda pulsuot apsukos riedant ant laisvo begio, o stovint nepulsuoja, ir kol neuzsilus iki 60-90 laipsniu taip pat nera jokios pulsacijos, pradeda tik varikliui pasiekus darbine temperatura, gal kas zinot kur beda? Beje, diagnostika dariau klaidu jokiu nerodo, tik degimo kampas buvo pabeges, bet cia jau isspresta problema. Sorry jei buvo tema bet neradau  :V
Dažniausiai dėl apsukų plaukiojimo būna kalta siurblio elektrinė dalis. Beje kiek plaukioja?

Neprisijungęs sioferis

• Žiūrėti profilį
Kazkur 100-150 rpm, na as taip pat manau kad elektrine dalus, bet esu girdejes jei elektrine dalis I pabaiga tada kuriasi silta blogai. O db ir silta ir salta be jokiu kaprizu.

Neprisijungęs CTAPblK

• Įrašai: 192
    • Žiūrėti profilį
kuro norma padidink. uzkuri salta kuro norma didesne. pvz 6mg/str kuo daugiau sila variklis tuo daugiau krenta kuro norma. ir prie 90 laipsniu manau pas tave bus apie 1.5mg/str del to ir pulsoja gali paziureti vag 01-01-001 antras laukelis
elektrine siurblio dali pastumk link skivo arba per vag adaptuok

Neprisijungęs sioferis

• Žiūrėti profilį
O kokia kuro norma turi but siltam varikliui?

Neprisijungęs CTAPblK

• Žiūrėti profilį
Visi raso ~4

Neprisijungęs sioferis

• Žiūrėti profilį
Dekui uz atsakymus, bandysim reguliuot. Pranesiu kaip problemos sprendimas esis.

Neprisijungęs Andrej

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu irgi panasia problema del pulsuojanciu apsuku, pirma pulsavo gan daug, tikrai matesi ir jautesi, ir prie viso dumijo stipriau. palindes po dugnu pamaciau kad kuro zarna sujungta dvejose vietose su paprasta zarnele, aplink sujungimus viskas buvo slapia ir visa slanga parudijus ( matyt kazkas pries mane "prichimicino"). Pakeiciau visa zarnele i varine ( ermitaze 7.99Lt uz metra), tik pakeites ir isvaziaves i kelia pastebejau rysku skirtuma, pulsavimas susimazino per puse, net gal ir daugiau, bet vistiek dar jauciasi minimaliai, dumingumas irgi sumazejo per puse, o trauka pagerejo, bet cia galejo man tik pasirodyt, nes kai ka nors sutaisai nors ir starteri perenki is karto atrodo kad masina geriau vaziuoja :D  :-]
 Bandysiu patikrint visas zarnas kuriuos ateina is bako ir grista i baka, o veliau bandysiu reguliuoti pati siurbli.

Neprisijungęs CTAPblK

• Žiūrėti profilį
Andrej pas tave ora siurbe per sujingima ta,  tikriausei del to galejo but ir didesne pulsacija. jei pastovei pulsoja tai elektrine dali siurblije remontot ar keisti, nelabai ka jau ten prireguliosi.

Neprisijungęs Andrej

• Žiūrėti profilį
Andrej pas tave ora siurbe per sujingima ta,  tikriausei del to galejo but ir didesne pulsacija. jei pastovei pulsoja tai elektrine dali siurblije remontot ar keisti, nelabai ka jau ten prireguliosi.

Tikrai viskas logiskai, kad gaude ora ir pulsavo apsukos, gerai kad juos susimazino, bet gali dar kur traukt ora, tai reikia viska ir patikrinti. O tu sakai kad elektrine dali remontuot ar keisti, gal ir zinai kokia orentacine kaina butu keitimo arba remonto? gal teko susidurt?

Neprisijungęs CTAPblK

• Žiūrėti profilį
Andrej pulsacija seip sau neatsiranda. remontas apie 300lt ir tai dar pajeskot reikia kas uzsiims. elektrine dali rast be sansu. o siurblis 450-800lt.
  jei nori galim susitikt pajungsiu diagnostik, paziuresim klaidas, paziuresim parametrus. neveltui cia forumas DRAUGISKAS IR VIENS KITAM TURIM PADIET.  :G

Neprisijungęs CTAPblK

• Žiūrėti profilį
idomu kaip "sioferis" ar isprende savo problema? butu vilnius buciau padejas. login 22158 tada adaptaciaj pirmas laukelis ir kuro normos didinimas  ;)

Neprisijungęs sioferis

• Žiūrėti profilį
Sveiki, pasidariau diagnostika, paziurejo kuro norma ant laisvu apsuku 2.4mg-2,6mg tiek svyruoja, nebespejau nuvaryt i serviziuka kad padidintu, kaip CTAPblK rase turetu but mazdaug 4, na reiks pasididint ir tiketis pokyciu.

Neprisijungęs Andrej

• Žiūrėti profilį
Re: A6 2.5 tdi Q 103 kw pulsuoja apsukos
« Atsakymas #13: 2013 Balandžio 03, 22:43:13 »
Andrej pulsacija seip sau neatsiranda. remontas apie 300lt ir tai dar pajeskot reikia kas uzsiims. elektrine dali rast be sansu. o siurblis 450-800lt.
  jei nori galim susitikt pajungsiu diagnostik, paziuresim klaidas, paziuresim parametrus. neveltui cia forumas DRAUGISKAS IR VIENS KITAM TURIM PADIET.  :G

Aciu tau uz rupestinguma, bet zinok viskas susitvarke, kai pakeiciau visus filtrus, tepalus, ir pulsacija tapo labai minimali :) klimatronike 28 kanale rodo apsukos ant silto varyklio 7,0 ; 7,5, pas pazistama 7,5 ; 8,0, bet negalvoju kad cia didele beda. Dar buvom su forumieciu Sanmarko4 pajunge kompa ir paziurejom kokia kuro norma, tai viskas gerai kuro norma sviruoja apie 4 prie 87 temperaturos.
   Bet dabar pastebejau, kad pas mane didesnis dumingumas, nera labai baisus, bet vistiek, kai maciau pas kitus tai daug mazesnis negu pas mane, kaip tik si menesi varysiu tech apziura, tai kaip tik ir pamatuos man duminguma, bet gal zinot apskritai is kur atsiranda tas didesnis dumingumas?

Neprisijungęs CTAPblK

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2013 Balandžio 03, 23:11:12 »
Andrej
apsukas turi buti 750-800 sitam diapazone. 700 per mazai. turetu biski ne jauku salone sedeti. as sau padidinau iki 800 mazesne vibracija. didinimas su vag.
del dumingumo tai cia n priezasciu.

Neprisijungęs sioferis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2013 Balandžio 14, 00:30:26 »
Sveiki, pasikeliau apsukas nes buvo 700 ir trupti maxiau db norma, bet turiu klausima adaptacijoj man daugiausia rodo 2, 2 mg keliubi virsu pg tai norma tik mazeja, gal kas galit pasakyt kaip konkreciau ja pakelt. Dekui. Ir dar ne I tema radau klaida 0600 abs rele raso idomu ar ji bloke ar saugyklinej gal kas zinot. Dekui is anksto.

Neprisijungęs CTAPblK

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2013 Balandžio 14, 08:27:42 »
tau adaptacijoi reikia rasiti mazesni skaiciu. pvz standartas 128 tau reikia ji mazinti. galima mazinti iki 118 ligtai ir didinti iki 139. jei per adaptacija nieko nesigauna tai statai vel 128. reikia kad butu darbine temperatura tada atleidi  ant siurblio elektrines dalies 4 varztus ir pastumi ~1mm elektrine dali link skivo. ziuri parametrus, pakoreguot su kompu.

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2013 Balandžio 15, 12:45:17 »
elektrine dali rast be sansu. o siurblis 450-800lt.
Ir parduoti elektrinę dalį be šansų, prieš 3 metus pardavinėjau, kol nenuleidau iki 50 Lt, tol niekas nesidomėjo.

Neprisijungęs sioferis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2013 Balandžio 21, 15:44:31 »
Na pakoregavau siek tiek su kompu pagerejo siek tiek, bet reiks pastumt elektrine dali. Ir dar radau viena labai idomu simptoma, pvz jeigu palengva keliu apsukas ir sustoju keles ties 2000 rpm jos nukrenta automatiskai iki 1200, ir tada atleidus gaza labai letai jos krenta, gal kas esat su tuo paciu susidure?

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2013 Balandžio 21, 17:36:52 »
Man beskei tdi taspats irgi nebekrenta iskart graziai apsukos, irgi cia siurblio bedos, pvz jei pamaigai mieste gerai gazu, sustoji vapse papulsuoja biski ir nurimsta, tau dar cia pofik,man vaziuojant vienu begiu tampyt pradejo, va cia tai "malonumas" kai siurblys pigiausias beskei koki radau 500 (man gryztamas is virsaus)

Neprisijungęs sioferis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2013 Balandžio 21, 18:14:28 »
Tai gal paprasciau bus siurbli restauruot? O cia elektrines dalies beda ar mechanines?

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2013 Balandžio 21, 18:35:57 »
Elektrines. Tam i domeikava skambinaus kur tvarko tai man kaip ir be garantiju gal susitvarkytu,gal ne, o is siauliu vaziuot iki jo ir jei nesusitvarkys tai man tolko mazai, tada jau kita siurbli beveik geriau imt tai bent garantiju daugiau..

Neprisijungęs sioferis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2013 Balandžio 21, 19:01:52 »
Bet tai vel kita nusipirkus neaisku kaip ta elektrine dalis, itariu kad pas mane ir mechanine nori baigtis nes ir garsas idomus paliko kai gauna apkrovos ant laisvu graziai o duodant gazo labai jau interesnai skamba. Zodziu islaidos:)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2013 Balandžio 21, 20:33:58 »
Matau siaulietis esi, beda ta kad pvz man siauliuose visiems patikimiems meistrams skambinau, valyti tos elektrines dalies ir pan (taip kaip arcimas dare ir jam padejo) niekas neapsiima sako netvarkoma ir iseitis tik keisti siurbli. Na elektrine dali, bet jos nieks atskirai neparduoda, tik su siurbliu

Neprisijungęs sioferis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2013 Balandžio 22, 00:05:12 »
Na bent jau imanoma elektrine dali kaip nors patikrint? Su testeriu ar nera jokiu budu? Kad vel nenusipirkt is tos pacios serijos:)