Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 (C6) 2.0 TDI 103Kw paskirstymo dirzo keitimas  (Skaityta 7076 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
na as dalis jei ka galeciau ir pats susipirkti, paskirstymo komplektas kiek zinau susideda is:

- dirzo
 - itempejo(itempimo guolio)
 - dar dvieju guoliuku

pompa ir generatoriaus dirzas papildomai.

tas 2.0TDI kur ne 16v yra manrodos 100kw, ne 103kw:) 
Dar neapziurejau kaip variklis stovi :D, bet kadandi priekis varomieji ratai ir 4 cilindru tai manau turetu irgi skersai stoveti.

o nuolaidas gavai kad turi pazystamu tame servize, ar grazia paprasiai ir gavai nuolaidas? :) bet lygtai snera mazeikiuose kemi servizo, bent jau internete neradau:)

Mažeikiuose autovygreda jie vadinasi. Jei taip kalbant, tai 2,0tdi 103kw yra 3 modifikacijos. Gaila, neturiu po ranka variklio raidžių. Pas mane buvo dpf modifikacija ar kažkas tokio, su didesniu sukimo momentu. Paskirstymas susideda ir to, ką paminėjai. Gan plataus paskirstymo diržo, trijų guoliukų (vienas mažiukas, kitas tas labai brangus ir kitas su įtempimo funkcija), vandens pompa irgi yra sukama paskirstymo diržo, tad irgi ji skaitosi tame komplekte.
Generatoriaus diržas atskirai, prie jo dar vienas guoliukas eina. Pats nepirk dalių, nes apsišausi. Man irgi netiko diržas ir tas brangus guolis. Visi kiti mažgai identiški, nesvarbu, kokios variklio raidės.
Nuolaidos taip iš oro negausi. Aš ten dirbau nemažai, tai kaip ex darbuotojui padaro nuolaidas. Jei reiks, galėsiu paderinti. ;)