Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 85kw degimo gaudymas  (Skaityta 2644 kartus)

Neprisijungęs slycny

• Įrašai: 111
    • Žiūrėti profilį
85kw degimo gaudymas
« Topic Start: 2019 Sausio 03, 23:57:06 »
Sveiki. Parsitempiau a4 b5 2000m. 1.9 85kw PD. Dėl degimo biški paklaust noriu. Buvęs šeimininkas buvo nuėmes galvą ir diržus visus, ir aišku jokių mietkių nepažymėjo ir pan. Su alkūniniu velenu kaip ir aišku, turiu spec įrankį, tai sutampa brūkšniukai. Bet va su paskirstymo velenu sunkiau man. Nelabai suprantu pagal ką statyti degimą ant jo. Autodatoj žiūrėjau, tai ten lyg kažką rodo, kad ta vadinama „karūna” turi būti kaip ir ties 12val, ir paskui kaištį kažkur įkišt reikia? Tai gal jį kišti reikia į galvą ten kairėje pusėje kažkokia kaip ir skylutė yra? Ar gerai čia galvoju? Ir dar vienas rimtas klausimas - norint tada kad ta karūna būtų viršuj, tai man veleną dar reikia pasukti maždaug 180 laipsnių, nes ta karūna dabar apačioj ties 6val stovi. Bet kaip man tą veleną lengviau pasukti, nes dabar kai bandau sukti, tai nesisuka, pradeda ten vožtuvai i cilindrus remtis ir vsio, bandau ten sukti ir alkuninį veleną, jis pasisuka po pusę apsukimo, bet paskirstymo velenas vistiek nejuda, arba pasisuka tik po labai nedaug, po puse mm ir pan.Tai gal eina kaipnors lengviau ten tą veleną pasukti,  nes praktiškai aš su juo nejudu iš vietos. tikiuosi supratot apie ką aš čia.
« Paskutinį kartą keitė: 2019 Sausio 04, 00:04:06 sukūrė slycny »