Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 2,5tdi 132kw kūrimasis šaltesniu oru.  (Skaityta 3426 kartus)

Neprisijungęs wilmiz

• Įrašai: 599
    • Žiūrėti profilį
voztuva statyk jei seda kuras bus tikrai gerai

koki ten voztuva reikia statyt? ir kur? ?!? nes ryte randu toj griztamoj burbuliuka, bet kai kuriasi tai neuzgesta visks ok :) manau dar palengvintu man kurimasi prie salciu :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Keistas reikalas. Dabar prie -15 ir daugiau kuriasi geriau, nei prie lengvo minusiuko. Du kartus pakaitinus ir po trijų dienų stovėjimo lauke ~1,5 abaroto ir dirba. :V

Neprisijungęs wilmiz

• Žiūrėti profilį
Keistas reikalas. Dabar prie -15 ir daugiau kuriasi geriau, nei prie lengvo minusiuko. Du kartus pakaitinus ir po trijų dienų stovėjimo lauke ~1,5 abaroto ir dirba. :V

tu du kart sildai zvakes? ?!? a galima ? :)

Neprisijungęs AudiFun3

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
Manau šaltu oru, du kart pašildyti žvakes nera labai blogai:))

Neprisijungęs wilmiz

• Žiūrėti profilį
a ti gerai  :-] syla man 15s prie -13 ?!? matysim kaip ziebs du kart pasildzius :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

O kas joms atsitiks? :) Aš šildau iki tol, kol rėlė atsijungia, o ne tol, kol lemputė užgęsta. Tada ir starteriui lengviau.

Neprisijungęs wilmiz

• Žiūrėti profilį

O kas joms atsitiks? :) Aš šildau iki tol, kol rėlė atsijungia, o ne tol, kol lemputė užgęsta. Tada ir starteriui lengviau.

nukepti gali? ne?  ?!?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Nežinau, per tiek metų visada kaitinu po 2-3 kartus, kai labai šalta ir viskas ok.

Neprisijungęs AudiFun3

• Žiūrėti profilį
Aisku negali. Tai juk tam yra visos reles, kai pašyla - išsijungia. Tai va, šildant kelis kart, jei jos šiltos išsijungia iškart:)

Neprisijungęs wilmiz

• Žiūrėti profilį
aisku  db sildysem pora kart :D dekui ;)

Neprisijungęs AudiFun3

• Žiūrėti profilį
Ner už ką. Viskam daug sveikiau, tiek akumam, tiek starteriui:))

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Mano bolidui jokio skirtumo ar viena kart pasildysi ar desimt.. tas 2-3 kart pasildymas nemanau, kad kazka padeda, nebent psichologiskai

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Faktas,kad ne psichologiškai. Logiškai pagalvok,gi cilindrus dar labiau isildo antra kart pajungus. Tik tik jie slabnesnis akumas,tas antras kaitinimas gali lemtingas but,numarint akuma :-] ,nes sroves tai tos zvakes pasiima nemazai

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Tai kad ora zvakes sildo, o ne cilindrus :)

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
Manau,kad neteisingai mastote... nera jokio skirtumo,ar auto nauja ar sena.jai viskas tvarkinga ir atitinka minimalius gamintojo reikalavimus,dyzelis turi kurtis po pirmo pasildymo be jokiu problemu.jai 2 kartus pasildzius geriau kuresi,tada kazkas kazkur negerai.beabejo nieko blogo neatsitiks jai 2 kartus salta varikli pasildysite,bet tiems kas vazineja trumpus atstumus tik i darba,greiciau ateis mirtis akumuliatoriui,generatorius nesugebes tinkamai pakrauti.

p.s. zvakes pasildo cilindruose esanti salta ora.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 29, 18:31:04 sukūrė Silwer103 »