Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2.5 TDI 132kw AKE Sunkiai kuriasi ziema ryte  (Skaityta 43969 kartus)

Neprisijungęs GintarasGT

• Įrašai: 768
    • Žiūrėti profilį
Atsiprasau, galvojau jai meistras sukramas zvake nulauzo jis ir bus atsakingas. Bet pasirodo atvirksciai  (h)
Jei meistras tai nenulaus nes issukines dinamometriniu raktu ir jei neatsisuks panaudojus leistina jega tai pasiulys tau paciam issukti :) o jei issukines tai jei ir nulaus tu is jo vistiek nieko nepaimsi ;)

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Įidomu kokia leistina išsukimo jėga šio variklio pakaitinimo žvakėms. Neprošal būtų profilaktiškai žvakes pasikeist, bet kol kuriasi/važiuoja nesinori padaryt taip, kad nevažiuotų :-]

Neprisijungęs Edgaras7777

• Įrašai: 470
    • Žiūrėti profilį
Jei meistras tai nenulaus nes issukines dinamometriniu raktu ir jei neatsisuks panaudojus leistina jega tai pasiulys tau paciam issukti :) o jei issukines tai jei ir nulaus tu is jo vistiek nieko nepaimsi ;)
As gintarai paziureciau, kaip tu su kiekviena zvake taip dinamometriniu raktu krustumeis... gryna brieda pasakiai....

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
pas mus servise irgi tas pats, keiciam kas atsisuka, del neatsisukanciu skambinam ispejam, kad gali but daug reikalu ir pinigu, o seip sitiem v6 pokuj ta viena zvake, pasipurto kelias sek, ir viskas ok

Neprisijungęs _Valdas_

• Įrašai: 412
    • Žiūrėti profilį
As gintarai paziureciau, kaip tu su kiekviena zvake taip dinamometriniu raktu krustumeis... gryna brieda pasakiai....

nei briedą nei ką pasakė. jaunuoli matyt svieto mažai matęs. pažiūrinėk įvairių gamintojų servisinius nurodymus, turbūt liksi keistai nustebęs.

dėl žvakės: aš atsakomybę prisiimu tada, jei sugebu nulaužti/prasukti ĮSUKDAMAS.  išsukant aš negaliu nešti jokios atsakomybės, nes neaišku kaip įsukta(nedasukta, perveržta), todėl visada žmogų perspėji kad tokia galimybė(lūžimo) yra ir žmogus sprendžia ką daryti.

Neprisijungęs GintarasGT

• Įrašai: 768
    • Žiūrėti profilį
pabandyk pasieskoti manualu apir keraminiu zvakiu keitima, gal tokiu dar neesi mates, jau tik paskaites suprasi, kad be dinamometrinio rakto keiteliodamas keramines zvakes greit ubagais iseisi ;)

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
Dar vakar rašiau, kad viskas ok, šian ryte užsikūrė ir užgeso, biškį į kalniuką buvau pastatęs per naktį ir kuras nusėdo :-{ :-{ Prieš porą mėnesių buvo toks bajeris, bet pakeičiau grįžtamas šlangutes ir lygtais viskas ok buvo...

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
Dar vakar rašiau, kad viskas ok, šian ryte užsikūrė ir užgeso, biškį į kalniuką buvau pastatęs per naktį ir kuras nusėdo :-{ :-{ Prieš porą mėnesių buvo toks bajeris, bet pakeičiau grįžtamas šlangutes ir lygtais viskas ok buvo...
man padėjo siurblio tarpinių remkomplektas (apie 70 pinigų + savo darbas)

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
Kur čia tokį pirkt eina, auturoj? Įdomu kas ten per tarpinės keičiasi.

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
Jo, Auturoj. ten pagrinde manžetai viduje, salnikas priekinis, plius viršutinė tarpinė.