pas mane irgi panasiai tik truputi kitaip,tik kad yra dujos tiesiogines ir padaryta kad persijungktu ties 30c pas mane :Vuzkurus ant laisvu ir dirbant iki 85c laipsniu net is bendzino y dujas neperjungia,kaip pakilo iki 90c tada perjunge

abziurejus taip,radiatorius syla tolygiai visas,virsutine slanga silta,apatine salta,y reduktoriu kur eina slangos dvi irgi saltos,peciuko tos abidvi irgi saltos,vejeli padarius ant ketvirtos padieties pucia salta

masina uzkaista iki beweik 100c tada isijungia ventiliatorius.apatine slanga syla,virsutine karsta,y reduktoriu siltos,peciuko siltos

atsukus bakeli vis iseina oras.atsukus ta varsta kur ant peciuko slangos kartais per ten bega atifryzas kartais ne,taip kartojau nemazai kartu...kol syla iki beweik 100c tada buna reduktoriaus slangos beweik karstos,virsutine karsta ,apatine silta,peciuko siltos,y salona pucia salta

kaip ventiliatorius atvesina buna vel visos vesios

jeigu vaziuoji trasoje 110-120 tada pucia silta,kartais net reikia isjunkt vejeli,jei tik sostoji pecius atvesineja,jeigu nakti uzkuri masina negazuoji temperatura gali kilt iki 100c y salona eina visvien saltas oras

taip jau varkstu antra ziema galima sakyt

pavasari buvo keistas peciukas salono,termostatas,vandens pompa,viski pakeitus viskas panasiai buvo kaip pries tai

del termostato turiu itarima kad gal trasoje kazkiek praleidziai nes temperatura buna 75-80c laipsniu

vienas forumietis yra pasakes kad blogai pajunktas reduktorius,nes visa siluma pasiima jisai pats ir turi junktis lygiagreciai,o nenuosekliai,jis kiek man sake kad pas mane pajunkta nuosekliai del to ir nesyla,nes po viena gala yra uzglusinta abieju slangu

masina buvau vares ir i 4.2 servisa ir pas narkoze,bet nieks nieko neranda

narkoze sako kad nera prie zemu sukiu cirkuliacijos,o trasoje prie dideliu yra tai kazkiek ir sildo geriau ,sako statyk kazkoki varikliuka kuris varineja antifryza ir viskas bus gerai ,bet kazkaip visvien keista kdl pas kitus viskas gerai ,o cia reikia dar varikliuko