Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Nera traukos Audi 100 (C4)  (Skaityta 5984 kartus)

Neprisijungęs hameriux

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
Ats: Nera traukos Audi 100 (C4)
« Topic Start: 2012 Rugsėjo 29, 10:49:44 »
Detonacinis daviklis pakeistas, bandyta vaziuoti, taip trauka gal siek tiek ir pagerejo...bandyta keisti temperaturos daviklius, net du variantus turejau, taciau temperaturos davikliu keitimas traukos atzvilgiu nieko nepagelbejo...tai sprendziu, kad maniskiai temp davikliai geri ir ju keisti nereikia, nes pakeisti taip pat negelbejo...tad nebezinau, kas dar gali itakoti automobilio trauka...dar belieka tik auto variklio kompiuteris, t.y. ECU...man pries pora metu kai dare vienas ipurskimo meistras diagnostika, tai sake, kad kompui kazkas blogai, sake pirkti kita...tai pagal savo ECU kodus tokio kompo neradau, tai pasiemiau tada kitoki is 2.3 benzino audi...idejus kita kompa, vestis vedasi, vaziuoti vaziuoja, bet nieko irgi negelbeja...bet kas keisciausia, kad mano ECU etikete su geltonu lipduku ir kodais, o tokiio lauzynuose niekur neradau, radau tik su baltom etiketem ir jau kitu kodu...tai va ir noriu suzinoti, ar man reiktu istikruju tokiu pat kodu, ar tinka ir kitu kodu, tik svarbu, kad butu is 2.3 variklio masinos? imetu foto savo kompo ir noriu pasiteirauti zinanciu ka daro tas kompas kur kaireje fotkes puseje su geltonu lipduku, ir ka daro dar dezute desineje puseje bet jau su baltu lipduku ir visai kitais kodais? ar sitie kodai abieju deziu neturetu buti vienodi, ar cia tik nera kazkas suhimicinta? laukiu patarimu
cia bendra foto:

cia kompo foto:

cia salia esancios dezutes foto: