na nesuprantu as to LEV turiu 2 vnt. visa ideja tokia, masina bendzina dujos, jei kas tingi skaityt, ideja tame kad kai jungtuko padetis ant benzino LEV atsidaro pilnai, itampa tuo metu buna 13.3 V , o kai perjungiu ant duju itampa buna 13.1 V ir tas voztuva neatsidaro
! jungiu ant 12 V atsidaro abu, kame cia reikalas nesuprantu, negi abu LEV blogi ?? !
o tu padaryk taip atjunk tam lev fiške istatik lempute 5W ir tuomet junginek benzas / dujos žinosi tiksliai nes tas 13,,,, ir tt nieko negali.
tiek ant benzinas tiek ant duju lempute dega !
snd narsciau laidus, kurie ateina i jungtuka, ten man kazkodel nudege laidas raudonas, tai pakeiciau i storesni, bet ne per visa ilgi,tik puse. Gal gali man kas pasakyt ar tikrai raudonas ir rudas laidas einantis is perjungejo( tamona in3) kabinasi ant babinos ??
as taip pamislijau ir kazkur esu girdejas, kad kartais buna laidai per ploni ir per mazai sroves ateina, ir jie pradeda kaisti,gali ir nudegti, kaip man ir nutiko

Itarimas, kad reik bent tuos du ruda,ir raudona praves per visa ilgi i storesnius...