Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi 100 2.3e benzo siurblio problemos  (Skaityta 7171 kartus)

Neprisijungęs aiwaraz1

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
Re: audi 100 2.3e benzo siurblio problemos
« Topic Start: 2011 Lapkričio 03, 17:08:04 »
tai va kadangi neradau kas utenoj restauruoja siurblius sugalvojau pats ji isardyti ir paziureti kas blogai ir kagi , susitvarkaiu siurblys veikia bet nezinau ar pakankamai sukelia slegi. db noriu paklaust ar kai nusuki purkstuku vamzdelius nuo krabo  kai vedi masina turi per skilutes kura varyt ? nes man jo nevaro per visur eina(grystamo netikrinau) o per purkstuku angeles nelaso neisbige pakeiciau kazkoki niekutį prie krabo ten kazkoks filtriukas 2 kontaktu  db tik per 1 purkstuka eina per ta klur salto padavimo ar kaip ten jis , kur ieskot problemu?
Ir kaip tu ji suremontavai, ardziau ir as bet apart suesto inkaro nk nepamaciau.
pas man jis burzge bet tokiu garsu lyg uzsikirtes butu, isemiau inkara ir pamaciau kad ta plokstele kur guoliukai dedasi uzstrigusi ir nuluze plastmasines inkaro auseles, as jas graziai nupjoviau ir ilitavau karstas metalo ploksteles vietoj ju db viskas puikiausiai veikia tik va neaisku kaip patikrint kaip siurblys turi purkst benza nes pas man tai pirstu uzpaudus smarkiau nebega. atleidus bega taip kaip myztum :D gera srove bet va ar sukelia slegi. ei klausykit o koks ten daiktas prie krabo prisuktas 2 t-25 varztukais i ji ateina 2 laidai  issukus matosi ant krabo 2 skilutes, kaip supratau turi cirkuliuot nes per viena skilute kuras bega per kita ne.
ir degima pajungus kokius 3 kartus audine kaip ir bando griebt bet poto nustoja ikelsiu video