Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Videoregistratoriai  (Skaityta 110557 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Re: Videoregistratoriai
« Atsakymas #300: 2014 Vasario 03, 19:15:31 »
man pasidare idomu del videoregistratoriu nufilmuotu dalyku teisetumo. T.y tarkim tie niuansai kai siunciami video policijai. Kaip jie gali nubaust? ar sitie daiktai turi sertifikatus? kasmet tikrinami meterologijoj, kalibracijos t.t? ar atliekami tokei dalkai su sitais aparatais? manau ne.. tai ir nubausti manau gali tik tuos, neizinanciuosius ir pripazystancius pamacius video.. reealiai tai ne irodymas, gi visa tai gali but padirbta, datos pakeistos ir t.t kazin ar sunku padaryt tai.. o kas visa tai aiskinsis? garantija duodu kad iki teismo daejus ta policija snipsta gautu.
Nu tai cia asilai oziukai visokie skundzia, pagavai toki kur nesamoniu prifilmuoja, persirikiuojant be posukio filmuoja ar per istisine ir siuncia, atsandalinai gerai ir nebenoretu daugiau siuntineti. Man asmeniskai pasikartosiu, ir kitiems siulyciau tam paciam tikslui registratoriu naudoti AVARIJOS metu jei kiltu bedos, prifilmaves irgi esu pilna ir be posukiu ir per istisine ir visokiu s, bet as ne policija, ne man teisti :) Kaip nepatiktu kad mane siustu kazkas kazkur, taip ir as nesiunciu :)