jo gaila kad norint persimest i kita automobili reiks lupti nuo stiklo lipnia juosta ( cia minusas turint 2 auto).
Labas Bajorai, tesiant ta tema apie Blacksys CF-100, kur kalbama astuntajame puslapyje. Zodziu esu labai susidomejes siuo registratoriumi,bet neramina mane keli dalykai. Man reikia i sunkvezimi (liaudiskai i fura),bet gana problematiskas jo tvirtinimas prie stiklo - klijuojama. Kas kadencija as vis persedu i kita sunkvezimi,tad ar yra koks sprendimo budas kaip "perklijuoti" ant kito stiklo? Kitas dalykas - sunkvezimyje yra status stiklas ir kaip matau ji priklijavus prie stiklo,registratorius gaunasi iki 1 cm nuo stiklo. Is po nakties ant stiklo buna gana daug dregmes,buna stipriai uzrasojes ir jauciu,kad registratoriaus lesis gaus nemazai dregmes, nes bus mazu atstumu nuo stiklo. Matau geras daiktas yra,bet turbut "nelabai tinkamas" sunkvezimyje. Ka daryt del perklijavimo? Na del dregmes,gal ir galima butu ji pasaugoti, nuimant poilsio metu nuo laikiklio (jei jis nusiimineja).