Idomu pasidare ar yra Audiklube stundentu ar jau baigusiu, o gal seip zinanciu ka nors naudinga apie transporto inzinerijos ir mechanikos studijas. Noreciau suzinot kur geriau studijuot KTU ar VGTU ? Kokiais rezultatais baige egzus istojot? Noriu studijuot ka nors apie automobilius, nes baigus studijas domina darbas autoservise. (Zinau kad dirbt studijuojant nlb ka ismoko, bet pats jau nuo 10metu pas teva servise sukiojuos, tai svarbu man turet tokia profesija, ir igyt praktiniu ziniu.) Turbut ne man vienam yra tai aktualu, taigi tikiuos sulaukt pagalbos domintis siam reikale
neapsimoka univeras ir servise poto bus tik sugaisti metai be reikalo. vapse per birza pasiimti kursus pabaigus ir viskas, nes realiai birza per ta pati laika apmoko kaip ir profkes per pusantru metu. o visa kita vistiek per praktika ismoksi o ne studijose. is senu knygu taves neismokins apie naujausius isradimus.
idomus poziuris apskritai apie universiteta, sena knyga nebutinai yra blogai, juk yra fundamentalus dalykai, kurie nesikeicia per amzius, kaip fizika, matematika ir pan. be to reikia rinktis apgalvotai uviversiteta, pvz as mokiausi pastaraisiais metais is nauju knygu susijusiu su mano konkrecia specialybe, o bendri dalykai daznai yra senos nekintancios tiesos, tai koks tikslas perrasineti knygas jei turinys tas pats, be to nereikia tiketis, kad destytojas tau pakistu visas naujausias knygas, visus naujausius isradimus, bent jau pas mane, destytojai nurodydavo uzsienio geriausia naujausia literatura susijusia su ta tema ir tavo reikalas ar tu skaitysi gilinsies ir tobulesi ar tiesiog atitiksi minimalius reikalavimus ir gausi popieriu