Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Notebook bateriju ilgaamziskumas  (Skaityta 5110 kartus)

Neprisijungęs NOTas

• Įrašai: 122
    • Žiūrėti profilį
Re: Notebook bateriju ilgaamziskumas
« Topic Start: 2013 Spalio 25, 12:05:40 »
Pajungtas zinoma kad naudoja baterija vien del to kad neperkrautu jos, todel butent pilnai pasikrovus adapteris atsijungia, tada vel pradeda ikrauti kai per plaukeli baterija issenka... Tas toks krovimas baterijos ja ir gadina...
Turejau Dell studio 3,5 metu tai per pirmus metus gal truputuka ilgiau mano baterijos tarnavimo laikas sumazejo nuo 5 val iki 40 min.... ( narsymo internete) Beveik visa laika naudodavau su pajungtu laidu.

Nesenai atsinaujinau i macbook air, sis daiktas ne is pigiuju, todel nelabai norisi ta baterija taip greit suvaryt. Aisku dabar baterija tai super, pilnai pakrautas ir tik narsant apie 13-14 val laiko.
Beje man notebook yra labai reikalingas, stacionara senai pamirses, jau nuo tada kai isvykau uzsienin mokytis :D

Googlinau daugiau info ir radau tai, kad sios baterijos turi numatyta pakrovimu - issikrovimu skaiciu, taciau pilnai jo iskrauti velgi nepatartina norint kad ji tarnautu. Geriausia pasikrovus iki 100% leisti kristi iki 50% ir tada vel pilnai ikrauti. Minejo kad sukalibruot kazkur kas menesi taip pat butu privalumas.

Problema tik ta, kad visada nestebesi to kompo kada jis cia pilnai pasikraus ir kad ji atjungt ...  O kai tokia patirtis mano su baterijom tai antra kart taip suvaryt nebesinori... Reliai nesiesi i paskaitas ir reikia ieskotis po pusvalandzio sienoj skyliu .... :)