va labai gera tema pradejot. kaiptik galvoju ka reikia daryti su aparatura namie. nereikalinga labai imantri aparatura. noretusi kasko gan normaliai grojancio.bet greiciausiai bus viskas klausoma is kompo mp3 kokybes. filmu neziuriu.tik tuos kur rodo per musu televizijas
. tai va ir galvoju ko man reikia.ar reikalinga man kokia tai 5.1 sistema ar but geriau ir paprasciau imti tiesiog stereo aparatura? turiu sioki toki stiprintuva. http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-anzeige/harman-kardon-avr-41/84041458-172-1964 .tai gal galetumete man patarti ka imti atsizvelgiant i mano kriterijus? ir derinant prie stiprintuvo. nes kiek zinau jis nera pats prasciausias ir nesinoretu prie jo jungti kasko prastesnio nei jis pats 
mano nuomone jeigu nesiruosi atsisveikinti su savo turimu stiprintuvu tai tau nereikia koloneliu 5.1 sistemai. taip pat nereikai tau kolonkiu 5.1 ir del to, kad klausysies muzikos ir televizija.... taigi tavuoju atveju, jeigu namu dizaineris leidzia imk S50 (jei gyveni bute), arba S90 (jei gyveni name). skirtingas kolonkes siulau priklausomai nuo gyvenamos vietos del kaimynu. blokiniam name S90 tikrai nepakociosi...... o tylesniu rezimu vis del to s50 groja maloniau (bent jau man). taigi va ir pigu ir kokybiska netgi lyginant su siuolaikinem visokiom "graziom" kolonelem.