Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Namų kinas/Bluray/Belaidės sistemos/Duomenų saugyklos/Media serveriai  (Skaityta 23984 kartus)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
ne pirmas jau postas, kurio nesupranti.
Aš nusipirkau namų kino sistemą, dėl finansinių išteklių išsekimo. Už savo sumą ji groja puikiai. Jei turėčiau dabar daugiau pinigėlių, tikrai nepirkčiau namų kino sistemos, pirkčiau atskirai kolonėles, grotuvą, stiprintuvą, kad išgauti ne tik vaizdo, bet ir garso gerą kokybę. Ar dabar nors šiek tiek aiškiau, ar dar kaip nors rašyti kitaip ? :V
prašom nesinervuot, o parodyt kur šitoj temoj išvis ėjo kalba apie pinigus. Niekas tavo pasirinkimo neeskaluoja ir net nenoriu domėtis kodėl nusipirkai šitą, o ne kitą - gal gavai dovanų, o gal labai patiko, o gal kitos priežastys - man nesvarbu. Brutas kalbėjo apie
bet nesinori visiskai buko garso..
pasiūliau neinvestuot į tokias garso sistemas kaip tu, o pagalvot apie normalų resyverį su normaliom kolonkėm, tai čia aš nesuprantu kas rašoma ar kas?
Jei kalbant apie komplektą, tai tikiuosi su 5,1 (denon avr-3805 resyveris, kolonkės, subas) tilpt į 2-3klt. 
P.S. prie buto ir baldų dizaino irgi derinu.
P.P.S. savo nuomonės neperšu ir gerklės dėl to kąst neketinu. Netinka, move along, pilna alternatyvų visiems skoniams ir pageidavimams.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 06, 11:58:53 sukūrė mega »