Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Namų kinas/Bluray/Belaidės sistemos/Duomenų saugyklos/Media serveriai  (Skaityta 24106 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Pritariu stam , kad br grotuva galima pirkti tik kaip funkcijine dali visos namu kino sistemeles all in one tipo. Tokios sistemeles garsas tikrai kelioloka kartu bus patrauklesnis nei plansetinio teliko garsiakalbiuku. Na o jei kalbant apie mano pasirinkima tai pas mane taip ir stovi - radiotechnikos s50 resiveris katras pajegus uzdegti perkrovos lempukes kolonkem ir dar trys sony papildomos kolonkes. Visa tai labqi nebrangu ir i 1000 litu telpa netgi su pirkinio aplaistymo islaidom, o kaifas klausantis visko yra nerealus.
matai, pas mane dar iškilo toks klausimas kaip estetinė viso to išvaizda ir kategoriškai buvo atmestas variantas pirkti kažką, kas netiks prie interjero (n) (Čia ne aš atmečiau :-]) Suprantu, kad taviškė sistema gros daug geriau, bet mums dabar užteks ir mano, plius ateityje tikrai galvojame ją upgrade'inti (+)