Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 767549 kartus)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
hmmm, ziurinejau lenovo bet ta modeli praziurejau :) reiks patyrinet, o Nexus 6 yra ir su 64GB, bet dydis ir plius svoris kol kas stabdo, va sita Motorola patiko man tik kas per pardavejas aprsyma suveles taip :think:
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/motorola-droid-turbo-xt1254-sapphire-blue-340eur-10419723.html

Del samsiaus tai jo yra is ko rinktis bet kad turiu tokia antipatija tam samsiui kaip gamintojui nu kad negaliu, gal reiks eit i koki sharlatana kreiptis kad 'atkoduotu' man mano smegeneles :D:D
nuo samsungo neatsikoduok, cia panasiai kaip maxima ilindes visur ir atsikratyti niekaip neina :)
a dar neisejo nexus 5x gal sitas puse velnio ir neplytinis per daug,
senasis nexusas 5 irgi vis dar neblogas ir maciau skelbimuose oadevetu su 32gb yra
dar man patinka sony z1 ar z2 compactai mazesni, bet su normalesnem batarkem ir pakankaimai galingi kaip ir dideli :)

batarkes sanaudos nemazai priklauso ir nuo gerai veiiancios sistemos
dabar ant 6 androido jau kaip ir susitvarke su sanaudom ir dabar laiko panasiai kaip ir 4.4.2 androidas, bet aisku jei isisrasysi kokia programele lieva kuri trukdys normaliai miegoti telifonui ar per daug daznai ji pabudines tai atitinkamai ir batarke eina