aš dabar ieškausi sau HTC, tik dar neapsispredžiau kokį imti 
Reikia telefono, kuris tarnautų tiek kaip telefonas, tiek kaip nedidelis kompas, kad būtų patogu darbinius mail'us tikrinti. Pokolkas domėjausi HD2 ir Desire, vienas Windows'inis, kitas Android'inis. HD2 pliusas - didesnis ekranas, abu turi vieną minusą - akumas laiko max 1.5 paros...
Dabar dar tas naujas pasirodė WildFire, kuris, spėju, taip pat atitiktų mano poreikius
Taigi patarkite ką pasirinkti ??
Na ir dar: ar įmanoma priversti juos, kad veiktų Bluetooth ausinė ?? 
As uz Desire, pats irgi ilgai rinkausi kol galiausiai toki ir isigijau. Akuma gali ir per kelias valandas nuzudyt jei wi-fi ijungsi, GPS, dar kruva programu paleisi

Siaip jei palieki ji budejimo rezime ir retai naudoji, atlaiko ir 4 paras. Na ner ko noret visgi 1ghz procesorius ir 576MB ramo kai pilnai apkrauti, ryja akuma. Paskutini karta kroviau pries 2d. 15h ir dar like 33% baterijos.
Pliusai: 16mln. spalvu OLED ekranas, patogus multitouch valdymas, begales ivairiausiu programu.
Minusai: foto kameros kokybe nestebuklinga, ekrana sunku iziuret kai saule tiesiogiai spigina.
HD2 pasirode per didelis, taipogi Windowsai man nera privalumas. Tiesa neoficialiai gali sumest Android 2.2
Tiesa dar i sarasa Google Nexus One, kurio parametrai yra identiski HTC Desire, tik su ekrano spalvom neaisku kaip. Pagrindinis privalumas turint Google telefona - gauni operacines sistemos atnaujinimus pats pirmas.