Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas  (Skaityta 362725 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Re: LCD/LED LCD/PDP TV pasirinkimas
« Atsakymas #575: 2011 Lapkričio 25, 14:38:06 »
Apetitas kyla bevalgant :D as pries metus nuo 22" prie 32" perejau, atrode ohoho... Bet siemet galvoju bent 42" jau imt :D laukiu Kalediniu ispardavimu dabar.

Tomai, o kaip su plazminiu tv ziurejimu sviesiame kambary? Kiek parduotuvese ziurejau tai man jie pertamsiai rode.. Ar as tiesiog gero modelio neuzmaciau?
jei dažniau žiūrima šviesiu paros metu, tai tik LCD (+) Pas mane prieš langus stovi TX-P42S30E, tai dienos metu nervina atspindžiai (nuo G serijos jau yra spec filtras tai sumažinantis, bet vistiek LCD šiuo klausimu geriau), bet vakare žiūrėjimas atperka visus dienos vargus :-] Teko matyti plazminių televizorių/ekranų pristatymus (103", 152" tai jie darome visiškoje tamsoje :)

Aš rinkausi taip: televizorių žiūriu daugiausia vakare, daugiausia žiemą, o tada už lango tamsu :)

Bajorai, galima ir plazmą pasiryškinti DYNAMIC profilio pagalba, bet niekam nerekomenduoju jo naudoti (-) True Cinema valdo (y)