Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas  (Skaityta 363134 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Re: LCD/LED LCD/PDP TV pasirinkimas
« Atsakymas #575: 2011 Lapkričio 25, 11:13:59 »
apie vaizdo kokybe nesiginciju (nors paieskojus galima rasti ir LED su gerais ivertinimais), bent man asmeniskai elektros elektros sanaudos tikrai aktualu. Cia modelius numeciau pirmus pasitaikiusius, kad susidaryt bendra vaizda. Pirma nuoroda kai dejau neturejau laiko gilintis kokio amziaus tie TV, bet pernelyg nenustebciau jei tie modeliai visdar sekmingai pardavinejami Lietuvoje :D

Kalba buvo apie elektros sanaudas, manau isvados dabar visiems aiskios, tuom ir galim baigt sia diskusija.

galima rasti, bet kainuos tikriausiai daugiau už plazmą ir 10metų turėsi paskui žiūrėti vos ne ištisai, kad padengtų kainų skirtumą ;)
aš tik bandau pasakyti, kad nėra LED jau tokia svajonių technologija, kaip galėtų pasirodyti ir nėra plazmos jau tokia atgyvenusi, su kosminėmis sąnaudomis ;) kiekvienas renkasi sau, kas geriau - aš pasirinkau plazmą ir dėl poros litų per mėnesį daugiau išdegintos elektros tikrai neverkiu ir nesiruošiu daryti. Matau tą vaizdą, kuris man daug mielesnis nei LCD rodomas vaizdas (y)